Ντράπηκε η ντροπή με τον Κολιάδη. Κατηγόρησε άδικα ως κλέφτη τον Αντώνη Καμπουράκη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Πλήρης εξευτελισμός με το καλημέρα σας για τον Αλέξανδρο Κολιάδη. Η γκάφα η οποία έκανε ξεπέρασε κάθε όριο και προσέβαλε κάθε αξία του θεσμού, στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είστε πάρα πολύ περήφανοι για το μανιτάρι που βάλατε για Δήμαρχο.

Ο Γιάννης Παππάς και το επιτελείο του γραφείου του να μην κρύβονται, για αυτόν τρέχανε στις εκλογές,γελάνε ακόμα και τα ελάφια στη Ρόδο.

Ο Κολιάδης κατηγόρησε δημόσια από το μικρόφωνο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη ότι λείπουν πίνακες λέει από τους τοίχους του Δημαρχείου και πώς θα πρέπει να απολογηθεί ο ίδιος για το που είναι σήμερα.

Για ακόμα μία φορά ο Κολιάδης απέδειξε ότι δεν κάνει για δήμαρχος του νησιού. Στην ουσία κατηγόρησε για κλέφτη τον Αντώνη Καμπουράκη και έδωσε την είδηση στην Ροδιακή για να τον ξευτελίσει στα μάτια των Ροδιτών.

Η Αλήθεια όμως έχει κοντά ποδάρια. Ο Κολιάδης μέχρι στιγμής δεν έχει βρει την δύναμη να βγει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη στον Αντώνη Καμπουράκη.

Η ανακοίνωση που βγήκε από το γραφείο του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Στο δελτίο τύπου που είχε εκδοθεί την 19η Μαϊου 2023 αναφέρονται τα εξής

Η Ρόδος ταξιδεύει στην Ιταλία και τιμά τον Afro Basaldella!

Πέντε έργα εξαίρετης τεχνικής του Afro Basaldella, έφθασαν στην Ιταλία για την μεγάλη έκθεση με τίτλο “From a Meditation on Piero della Francesca to Informal Art” που διοργανώνεται από το το Ίδρυμα Fondazione Guido d’Arezzo, τον Δήμο του Arezzo, το Ίδρυμα Αρχείων του Afro, τις εκδόσεις Magonza και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου στην Galleria Comunale d’Arte Moderna e Contemporanea.

Επιμελητής της έκθεσης είναι ο Marco Pierini και τον γενικό σχεδιασμό και συντονισμό της έκθεσης έχει ο Alessandro Sarteanesi.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 18:00 από τον Δήμαρχο του Arezzo Alessandro Ghinelli, τον διευθυντή του Fondazione Guido d’Arezzo Lorenzo Cinatti, τον Πρόεδρο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου Σέργιο Αϊβάζη και τους συνεργαζόμενους φορείς της έκθεσης.

 

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00