Ξεκινά η δημοπρασία για το δημοτικό κατάστημα «ΑΙΓΛΗ»

Από admin
0 Σχόλιο

Ανοιχτό για κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην δημοπρασία για την εκμίσθωση του, είναι καθημερινά, 10 μέχρι 11 το πρωί, το δημοτικό κατάστημα «ΑΙΓΛΗ» στην πλατεία Ελευθερίας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, ημέρα διενέργειας της δημοπρασίας.

Το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό, στο προαναφερόμενο διάστημα, προκειμένου όποιος ενδιαφέρεται για την ενοικίαση του να αποκτήσει γνώση για τους χώρους και τον εξοπλισμό του.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος «ΑΙΓΛΗ», θα διενεργηθεί στις 11 Απριλίου, Μεγάλη Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς, που αποτελεί την τιμή εκκίνησης, για την μίσθωση του αναφερόμενου ακινήτου, έχει οριστεί το ποσό των έξι χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (6.600,00€) ως μηνιαίο μίσθωμα, με τη διάρκεια της σύμβασης να φτάνει τα οκτώ (08) χρόνια και με δυνατότητα παράτασης για άλλα τέσσερα (04) χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη δημοπρασία μπορούν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της σχετικής διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://kos.gov.gr/enimerosi/page/4/ και για την παραλαβή της μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο Προμηθειών του Δήμου Κω και στα τηλέφωνα  2242360485 – 487.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.