Οι καλοί λογαριασμοί λένε κάνουν τους καλούς τους φίλους.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Μαθαίνουμε και ακούμε πολλά, γνωρίζουμε ότι ο Αλέξανδρος Κολιάδης είναι πολύ ενοχλημένος με όσα γράφουμε εις βάρος του σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μας να γράφουμε την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι αυτή και να του ασκούμε κριτική. Δυστυχώς για εκείνον ούτε τα αυτιά θα του χαϊδέψουμε ούτε θα σιωπήσουμε για να μας δώσει κανένα φράγκο όπως κάποιοι διαδίδουν πολύ καιρό τώρα μέσα στη ΔΕΥΑΡ.

Θα τα βρει ο Δήμαρχος λένε οι εκλεγμένοι του Αλέξη με την Πρώτη Έκδοση και μετά θα τον ξευτελίσουμε. Ας αλλάξουνε πλευρό θα τους πούμε εμείς. Αντί να φτιάχνουν και να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα του νησιού κάνουν όνειρα θερινής νυχτός για το αν θα τα βρούμε ή όχι με τον Κολιάδη.

Ο σημερινός δήμαρχος το 50% της Δημοφιλίας του το χρωστάει στο μέσο που σήμερα έχει απέναντι του. Ναι, όταν ακόμα ο ίδιος στην παράταξη του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη είχε πλήρη στήριξη. Τώρα δεν την έχει, δεν πρόκειται να την έχει γιατί δεν έχει ούτε μπέσα ούτε λόγο.

Δυστυχώς η αυλή που έχει διαμορφωθεί από την περίοδο της πυρκαγιάς στο νησί είναι και αυτή που τον καθοδηγεί να κάνει συνέχεια λάθη. Και μέσα από τα λάθη του αυτά θα καεί. Η εμμονή να φανεί ο Καμπουράκης ένας ανίκανος, άχρηστος και αναποτελεσματικός δήμαρχος κούρασε και εμάς αλλά και τον κόσμο. Ήδη η δυσαρέσκεια ακόμα και αυτών που επέλεξαν να τον ψηφίσουνε είναι πλέον ορατή.

Ο Αλέξανδρος ανυπομονεί το μέσο να γνωρίσει τους νομικούς συμβούλους της παράταξης του. Από την άλλη το μέσο ανυπομονεί ο Αλέξανδρος να γνωρίσει τους δικούς μας νομικούς συμβούλους.Τα είπαμε άλλωστε στις ευχές μας λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Προεκλογικά ο Κολιάδης αποφάσισε να παίξει βρώμικα παραποιώντας δημόσιο έγγραφο. Να δείξει στον Ροδίτικο Λαό ότι μία διαφήμιση που πήραμε όπως όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχε άλλο χρηματικό ποσό από αυτό που πραγματικά το μέσο έλαβε, απέδωσε φπα και φορολογήθηκε νόμιμα. Είναι βαρύ το 450 ευρώ να το αλλάζεις και να το κάνεις 45.000 ευρώ και να το δίνεις βορρά στην δημοσιότητα. Άλλωστε για να επιτύχει η αθλιότητα επιστρατεύτηκε επιχειρηματίας και 2 δημοσιογράφοι αθλητικού site στο νησί.

Εμείς ότι του γράψαμε το γράψαμε και ήταν η πραγματικότητα, ψέμματα δεν του γράψαμε ποτέ. Ο ίδιος επιχείρησε για κερδίσει τον πόλεμο να βάλει πολύ συγκεκριμένους να βρίζουν ένα 8χρονο παιδάκι. Δεν είχε τρόπο να μας αντιμετωπίσει.  Φυσικά τους ιθύνοντες εκείνης της περιόδου σήμερα τους έκανε αντιδημάρχους.

Ακόμα και την στιγμή που ανακηρύχθηκε νικητής των εκλογών αντί να πανηγυρίζει την νίκη του έβαλε ανθρώπους να μας καλέσουν για να μας βγάλει στα μεγάφωνα του εκλογικού του κέντρου για να μας βρίζουν οι φανατικοί θαυμαστές του. Δυστυχώς για εκείνον το είχαμε προβλέψει και αυτό.

Να ξεχάσουμε ότι στο διαδίκτυο φτιάχτηκε σελίδα που έβαλε πολύ συγκεκριμένος την φωτογραφία του εκδότη του μέσου και απειλούσε με αποκαλύψεις; Που είναι σήμερα ο επιχειρηματίας αυτός που του έδινε τα φράγκα για να κάνει εκλογές ο κύριος Αλέξανδρος Κολιάδης; Και εκείνος και εμείς ξέρουμε τον επιχειρηματία εκείνον.

Τέλος εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την φωτιά στα γραφεία της Πρώτης Έκδοσης Δωδεκανήσου ο ίδιος την είχε οργανώσει και πως εκείνη η φωτοβολίδα παραλίγο να είχε διαφορετική κατάληξη από ότι είχε. Επίσης όταν κάποιος σου γράφει κάτι που σε ενοχλεί πας απευθείας κάνεις αγωγή, δεν αναζητάς, ούτε ζητάς να σου φέρουνε την διεύθυνση του, έτσι δεν είναι; όταν αναζητάς την διεύθυνση του το κάνεις για δύο λόγους. Είτε γιατί θες να του στείλεις γλυκά είτε δύο παλικάρια να ρίξουν βενζίνη και να ανάψουν μία φωτοβολίδα για να γίνει κάρβουνο.

Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους άνδρες της Υποδιευθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικης Αττικής που ακόμα έχουν ανοιχτή την υπόθεση αυτή.Εντελώς τυχαία εκείνη την περίοδο ανοιχτούς λογαριασμούς είχαμε με ποιον; τον Αλέξανδρο Κολιάδη για ποιο θέμα; το θέμα του τζόγου και την παρουσία του ιδίου στο πρωτάθλημα πόκερ στην Γαλλία.

Η συνέχεια από εκεί και πέρα είναι πολύ συναρπαστική…. και όσο ο καιρός περνάει γίνετε όλο και καλύτερη.

Εμείς τονίσαμε, γρατζουνιά να πάθουμε τον ίδιο θα υποδείξουμε και το ξέρει.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00