Ομπρελάδες: Παιχνίδι στης πλάτες μας παίζει ο Καμπουράκης. Αλήθεια είπε μόνο ο Κολιάδης

Από admin
0 Σχόλιο

Παιχνίδια αλλά και τερτίπια θεωρούν οι ομπρελάδες ότι παίζει εις βάρος τους η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη.Το θέμα των παραλιών πρέπει να ολοκληρωθεί και οι ομπρελάδες να επιστρέψουν στα πόστα τους.  Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, έβαλαν εμάς και δώσαμε την μάχη, πήραν πίσω της παραλίες και τώρα λένε θα κάνουν δημοπρασία!!!

Τι σημαίνει δημοπρασία; Σημαίνει ότι έχει δικαίωμα και ένας τρίτος να έρθει και να διεκδικήσει ένα από τα πόστα μας καταλήγουν.

Εδώ δεν είναι Μύκονος κ. Καμπουράκη εδώ είναι Ρόδος και εσύ είσαι μόνο λόγια παχιά σαν τις αγελάδες.

Ο Δήμος τις παραλίες τις είχε χαμένες από την ΕΤΑΔ. Έριξαν κοινωνικό πρόσημο μας έβαλαν μπροστά να μας δείξουν στην Αθήνα ότι αντιδρούμε. Διαπιστώσανε  την κοινωνική κατακραυγή και οι παραλίες επέστρεψαν με μνημόνιο στο δήμο και τώρα μας μιλάνε για δημοπρασία. Ποια δημοπρασία; Ποιος τους είπε ότι θα τους αφήσουμε να κάνουνε δημοπρασία;

Ποιες οι επόμενες κινήσεις των ομπρελάδων από εδώ και πέρα;

Οι περισσότεροι έχον ήδη επισκεφθεί νομικά γραφεία. Είναι δεδομένο ότι εμείς θα στρώσουμε θα πληρώσουμε ότι μας αναλογεί στην ΕΤΑΔ και θα αδιαφορήσουμε πλήρως για τον δήμο της Ρόδου και τον δήμαρχο. Είναι δυνατόν άλλοι να δουλεύουν, άλλοι να αγωνίζονται και εσύ να χάνεις τις παραλίες μέσα από τα χέρια σου;

Δώσανε το θέμα σήμερα σε ένα μέσο για να μας το γλυκάνουνε και όχι σε όλα τα μέσα και τους ομπρελάδες δεν τους ενημέρωσαν.

Ο Δήμαρχος αυτός μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας.

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη τελειώνει έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε με κρότο καταλήγουν οι ομπρελάδες.

Μας φώναξαν μέσα σε ένα δημοτικό συμβούλιο να μας δείξουν ότι τάχα μας στηρίζουν ενώ ο Κολιάδης είναι ο μόνος που είπε την αλήθεια, τα πράγματα όπως είναι.  Νόμοι που ψηφίζονται εκτελούνται.

Ας βγει μπροστά ο δήμαρχος να τον καταργήσει.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.