Ο Άγγελος Κοκκίδης μάλλον γενικός διευθυντής στην ΔΕΥΑΡ

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Την γενική διεύθυνση της ΔΕΑΥΡ πρόκειται να αναλάβει ο Άγγελος Κοκκίδης. Μάλιστα ο Άγγελος Κοκκίδης φαίνεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του σημερινού δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη.

Να σημειωθεί πως εκδικητική τάση δεν υπάρχει λένε κύκλοι στη ΔΕΥΑΡ και οι όποιες μετακινήσεις δεν έχουν σίγουρα εκδικητικό χαρακτήρα αλλά γίνονται για την καλή λειτουργία της επιχείρησης.

Άκρως συζητήσιμος είναι με όλους τους εργαζόμενους ο Σωτήρης Βαγιανός. Μάλιστα φήμες που τον ήθελαν να έχει κόντρα για την μετακίνηση του με τον Λευτέρη Καρανικόλα μάλλον είναι φήμες αφού οι συζητήσεις τους μέχρι και σήμερα δεν έχουν σημεία άρνησης.

Από την άλλη ο Σωτήρης Βαγιανός δηλώνει ότι στην επιχείρηση δεν υπάρχουν περιθώρια αντιπολίτευσης και εκδικητικότητας. Όλοι μαζί πρέπει να συνυπάρξουν για το καλό της επιχείρησης.

Ο σημερινός διευθυντής ο Κυριακός Παπαμιχαήλ πρόκειται να μετακινηθεί στην αποχέτευση αλλά το έχει αρνηθεί.Πιθανόν να αναλάβει θέση στο τομέα της πληροφορικής.

Να σημειωθεί και να πούμε μπράβο στο Σωτήρη Βαγιανό διότι στην εισήγηση του πρότεινε ο Λευτέρης Καρανικόλας να μετατεθεί στο γραφείο προσωπικού σεβόμενος το πρόβλημα υγείας του.

Εσωτερικές μετακινήσεις είναι δεδομένο ότι θα συμβούν και άλλες.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00