Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω ξεκινά δυναμικά τις αθλητικές εμφανίσεις για το 2024

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω ξεκινώντας δυναμικά τις αθλητικές εμφανίσεις για το 2024, συμμετείχε για πρώτη του φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα CYCLO CROSS, που έλαβε χώρα στη Λάρισα, έναν αγώνα πρωταθλήματος που συμμετείχαν 25 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Μετά τη διπλή και ταυτόχρονη παρουσία αθλητών της Ακαδημίας Κω σε αγώνες δρόμου στην Κω και στη Ρόδο το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, αγώνες οι οποίοι στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο για τους διοργανωτές Γ.Σ Εύδαμο στην Κω και Α.Σ. Apollon Triathlon Club στη Ρόδο όσο και για την Ακαδημία Κω, οι αθλητές της οποίας διέπρεψαν με την παρουσία τους, η Ακαδημία Κω συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σε αγώνες υψηλότατου επιπέδου.

Με αποστολή που περιλάμβανε δύο αθλητές της κατηγορίας των «Εφήβων» και μία αθλήτρια από την κατηγορία των «Νεανίδων», η Ακαδημία Κω το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου ταξίδεψε στη Λάρισα, συμμετέχοντας την πρώτη ημέρα στο κύπελλο HELLENIC XCC SERIES #1, στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας, με τρεις αθλητές και τη δεύτερη ημέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Cyclo Cross, με δύο αθλητές.

Την πρώτη ημέρα στην κατηγορία των «Εφήβων» ο Νίκος Σίμπερτ, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία αυτή και στην πρώτη του συμμετοχή σε αντίστοιχο αγώνα, με σταθερή απόδοση, τερμάτισε στην 13η θέση από τους 16 αγωνιζόμενους, ενώ ο Σεμπάστιαν Ρομάν, αν και ευρισκόμενος στην πρώτη τριάδα, στάθηκε άτυχος, καθώς έσκασαν και τα δύο ελαστικά του ποδηλάτου του και μέσα από μία αξιέπαινη προσπάθεια, τερμάτισε στην 16η θέση κουβαλώντας το ποδήλατό του για έναν ολόκληρο γύρο. Η Αργυρώ Μορέττο στην κατηγορία των «Νεανίδων» συμμετέχοντας επίσης για πρώτη φορά σε αγώνα κυπέλλου HELLENIC XCC SERIES, επιτυγχάνοντας πολύ καλή απόδοση, τερμάτισε στην 6η θέση.

Την επόμενη ημέρα, στον αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος η Ακαδημία Κω συμμετείχε με δύο αθλητές. Ο Νίκος Σίμπερτ τερμάτισε στην 7η θέση ενώ η Αργυρώ Μορέττο στάθηκε υπερβολικά άτυχη, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό και δεν εκκίνησε, με αποτέλεσμα να χάσει μία θέση στο βάθρο και να φέρει το πρώτο πανελλήνιο μετάλλιο της χρονιάς στο νησί μας.

Παρά τις ατυχίες, η δυναμική των αθλητών και της ομάδας, μαζί με τη στήριξη του προπονητικού επιτελείου, των χορηγών και όλου του κόσμου του νησιού μας που βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της ομάδας, έδωσε χρώμα για ακόμα μία φορά σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα και διαφήμισε τα Δωδεκάνησα και το νησί μας σε αυτήν τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s Horse Riding Farm, Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries, η οποία στήριξε το ταξίδι της αποστολής της ομάδας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00