Ο Βασίλης Καρνάβας για τον Δημήτρη Κρεμαστινό.

Από admin
0 Σχόλιο

O Bασίλης Καρνάβας υπήρξε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού και η απώλεια του είναι ίσως αυτή που τον οδήγησε μοναχικό καβαλάρη μέσα στο παλιό και Κακό Πασόκ.
Σε σημερινή του ανάρτηση ο Βασίλης Καρνάβας σημειώνει:

Και ένα υστερόγραφο για την πρόσφατη επίσκεψη του Κ.Μητσοτακη..πρωτο ο Δ.Κρεμαστινος ως βουλευτής και καθηγητής σας ασκούσε πολύ σκληρή κριτική και εσάς και του κόμματος σας…

Εσείς δε με την σειρά σας όχι μόνο δεν λαμβάνατε υπόψη τις υποδείξεις του αλλά λυσσαλέα παλεύατε να μην περάσουν οι προτάσεις του για το ΕΣΥ….Δεύτερον.. το Ακτινοδιαγνωστικο με πλήρη εγκεκριμένη μελέτη από τον υποδιοικητή της Β.ΔΥΠΕ Χαράλαμπο Πλατση..και με του αημνειστου την προσωπική προτροπή υπάρχει στα γεμάτα αράχνες συρτάρια σας. ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. ..εις βάρος της μνήμης του ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ και όχι δική σας εξαγγελία…και είμαι σίγουρος ότι το τωρινό κόστος θα εχει δεκαπλάσιο κόστος …τώρα….

Χάσανε οι Ροδίτες και οι νησιώτες πολύτιμο χρόνο ..μιας και ένα τέτοιο έργο δεν γίνετε από την μια μέρα στην άλλη…Αυτά για κάποιους που νομίζουν ότι η ΝΔ έχει όσιο και ιερό … όταν θέλει να παριστάνει τον τιμητή …αλλου αυτά όχι σε αυτούς που πραγματικά σέβονται και τιμούν με πόνο καρδιάς την μεγάλη απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινου..

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.