Ο «γαλάζιος» θεοσεβούμενος – παντρεμένος βουλευτής και η 29χρονη γραμματέας

Ο «γαλάζιος» θεοσεβούμενος - παντρεμένος βουλευτής και η 29χρονη γραμματέας που πήρε την θέση της πρώην αφού απεδείχθη με καλύτερα «προσόντα» εν ώρα εργασίας

Από admin
0 Σχόλιο

Εκείνος είναι πάνω από 50 και εκείνη κάτω από 30. Εκείνος είναι παντρεμένος, άνθρωπος που στηρίζεται στο θεοσεβούμενο προφίλ που πλασάρει στους ψηφοφόρους του της συντηρητικής παράταξης.

Εκείνη ξεκίνησε ως γραμματέας μια… νεαρή που αναβαθμίστηκε γρήγορα γιατί είχε… «προσόντα» σε επικεφαλής του γραφείου του.

Όπως ακριβώς δηλαδή έγινε με την προηγούμενη στενότατη συνεργάτρια του το 2019 (που πρωτοκατέβηκε για βουλευτής στην περιφέρεια του) πριν αντικατασταθεί ως αντ’ αυτού από τη νυν.

«Στη φοιτητριούλα που σ’ έχει ερωτευτεί, θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή…», τραγούδαγε προφητικά κάποτε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Τώρα όμως που η προεκλογική περίοδος τα ψάχνει όλα η άσπονδοι φίλοι ενημερώνουν δεξιά και αριστερά για τον κανακάρη.

Και είναι πολλοί που του την έχουνε στημένη στη γωνία «του άντρα του πολλά βαρύ»  φιλοδοξεί να συμμετάσχει (όπως δήλωνε και παλιά) στην επόμενη κυβέρνηση, παρακαλώντας νυχθημερόν το Μαξίμου να τον υπουργοποιήσει.
ΥΓ
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.