Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Από admin
0 Σχόλιο

Ένα σημαντικό στέλεχος του τουρισμού καλωσόρισε στην Παράταξη του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος. Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης έρχεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου

Καλωσορίζω τον Γιώργο Γεωργαλλίδη και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του.
Ο Γιώργος, προέρχεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στενά, όπως πράξαμε με όλους τους τουριστικούς κλάδους, τη δυσκολότερη περίοδο στην ιστορία του παγκόσμιου τουρισμού. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία και το σχέδιο που υπηρετήσαμε από κοινού, οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου πέτυχαν το 2022 το νέο τουριστικό τους ορόσημο που κατέρριψε τη χρονιά – ρεκόρ του 2019, την ίδια στιγμή που όλος ο υπόλοιπος πλανήτης πάλευε για την επαναφορά στα προ πανδημίας επίπεδα.
Με χαρά τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, όχι μόνο επειδή είναι ένα νέο παιδί, αλλά γιατί ο Γιώργος συνδυάζει το νεαρό της ηλικίας του με κοινωνικές ευαισθησίες, συλλογική συνείδηση και ωριμότητα.
Στην αρχή μίας ακόμα τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα, έχουμε πολλά και σπουδαία να κάνουμε μαζί. Κυρίως όμως, έχουμε τη βούληση και τη δέσμευση να συνεχίσουμε σταθερά #mprosta ✌️

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.