Ο ”εξυπνάκιας φέρελπις” δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ο Σημερινός δήμαρχος της Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης εχθές το βράδυ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο απέδειξε πόσο μεγάλος αλλά και ικανός πολιτικός είναι.  Δείχνοντας στον Αλέξανδρο Κολιάδη ότι ο πολιτικός από το ανθρωπάκι έχει τεράστια διαφορά. Ανωτερότητα και γνώση πολιτικής του δίδαξε, αλλά που να να καταλάβει ο μαθητής. Βρέθηκε μετεξεταστέος.

Του Νάσου Ρόγκα

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης του έφερε σαν παράδειγμα δύο κορυφαίους πολιτικούς.  Τον Σόϊμπλε και τον Ντελόρ. Στην ουσία θέλησε να δείξει στον Αλέξανδρο Κολιάδη την διαφορά ανάμεσα στην δική του πολιτική και στην πολιτική που σκέφτεται ο Φέρελπις να αναπτύξει σε λίγες ημέρες.

Η επιθετικότητα του Σόϊμπλε έφερε αρνητικό αποτέλεσμα σε όλα τα κράτη στα οποία άσκησε την πολιτική του. Στην ουσία του είπε ξύπνα γιατί κοιμάσαι όρθιος. Αλλά για να καταλάβεις τι σου δίδαξε ο Καμπουράκης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θέλει να έχεις και το απαραίτητο μυαλό και να το διαθέσεις προς γνώση.

Ο Αντώνης Καμπουράκης μίλησε πολύ έξυπνα ( και εκεί φάνηκε η πολιτική δύναμη του ανδρός ) αναφερόμενος στους δυο Ευρωπαίους πολιτικούς, ο ένας  προτάσσοντας την ευημερία και ο άλλος την εξαθλίωση. Δεν κατάλαβε λέξη από όσα του είπε ο Δήμαρχος. Θρασύς, ειρωνικός, σύγχρονος Ηρώδης, ο Κολιάδης ανοίγει ένα ένα τα τζογαδόρικα χαρτιά του. Κάθε χαρτί που ο φέρελπις ανοίγει, κρύβει από κάτω πρωταρχικά την ανάγκη του να γίνει αποδεκτός από όλους. Θέλει να περπατάει στους δρόμους της Ρόδου και να τον προσκυνούν οι πάντες. Ένας yes master στη δημοκρατία.

Άλλωστε φρόντισε να μας αποδείξει την ανάγκη του να γίνει αποδεκτός δίνοντας ο ίδιος εντολή στην διαφημιστική εταιρεία που τον προβάλει να μοιράσει κάρτα ευχών με την υποσημείωση ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ.

Τέτοια βλακώδη κίνηση δεν έκανε κανένας πολιτικός.

Ακόμα και ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αλλά και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, οι οποίοι στις ευχετήριες κάρτες τους υπογράφουν με σεβασμό στο πρωτόκολλο, αλλά και στον νυν δήμαρχο, χρησιμοποιώντας την ορολογία που προβλέπεται για την μεταβατική περίοδο, μέχρι την επίσημη ανάληψη καθηκόντων.

Άγνωστη λέξη στον Αλέξανδρο Κολιάδη η λέξη σεβασμός. Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του. Ο ίδιος δεν αντέχει την απόρριψη, δεν μπορεί να περπατάει στους δρόμους και να μην του λες yes master  yes.

Απειλεί ανθρώπους, που δεν τον στηρίζουνε, πότε με την φίλη του την εισαγγελέα και πότε με τους δικηγόρους του. Επενδύει στον φόβο, αλλά δεν τον φοβάται κανείς.

Η Αλήθεια είναι ότι η Ρόδος απέκτησε έναν τζογαδόρο ( πρώην ή νυν μένει να το αποδείξει ) Δήμαρχο. Και να του πούμε δύο πράγματα μπας και τα καταλάβει.

Τον εθισμό του στον τζόγο τον έκανε ο ίδιος γνωστό δημόσια μέσα από κρατικό κανάλι. Το παρελθόν μας το κουβαλάμε δεν το διαγράφουμε γιατί δεν μας συμφέρει. Στο χέρι του είναι να αποδείξει αν η εξάρτηση αυτή τον ακολουθεί.

Ο Αλέξανδρος έχει και ακόμα μία αδυναμία την κριτική. Αν του ασκήσεις κριτική θυμώνει και απειλεί με τους δικηγόρους του και την φίλη του την εισαγγελέα.

Εμείς να του υπενθυμίσουμε ότι δεν χαϊδεύουμε, ούτε προσκυνάμε στον  yes master  yes. Αν δεν αντέχει την κριτική και το παρελθόν του ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

‘Άλλωστε η Ρόδος έχει Δήμαρχο και ικανό Δήμαρχο τον Αντώνη Καμπουράκη.

Ας φροντίσει να αλλάξει μυαλά γιατί το παράδειγμα που του έφερε ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης με τον Σόϊμπλε και τον Ντελόρ θα το βρει μπροστά του.

Συνήθως η δικαίωση και η κρίση έρχονται, αργούν αλλά έρχονται. Δυστυχώς για αυτόν ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης θα αποδειχθεί Ντελόρ, ενώ ο ίδιος θα μετατραπεί σε Σόϊμπλε και δεν θα έχουμε να θυμόμαστε τίποτα από αυτόν.

Για τον ίδιο η ευθύνη έγινε ανευθυνότητα και ζητάει να τον βαφτίσουμε Ιησού για να μας σώσει  ή να μας παίξει στο black jack.

Κανείς δεν ξέρει….

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00