Ο Κατσογριδάκης υπό την έλεγχο του Κολιάδη;

by newsroom
0 comment

Αν θα μπορούσαμε να πούμε 2 λόγια για τον κ. Κατσογριδάκη θα λέγαμε ότι οι κινήσεις του προκαλούν τον γέλωτα στη Ροδιακή κοινωνία. Προφανώς ο ίδιος νόμιζε ότι τον Νίκο Γερονικόλα τον έχει του χεριού του. Πίστευε, ότι ο Γερονικόλας είναι κανένα παιδάκι που του βαράς το ντέφι και χορεύει.

Ο κ. Κατσογριδάκης είναι υπέρμαχος του νέου δημάρχου της Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη. Άλλωστε οι επιθέσεις στο Νίκο Γερονικόλα και οι όποιες διαφοροποιήσεις έχουν ξεκάθαρα να κάνουν με τον Κολιάδη, έπρεπε κατά τον ίδιο ο Γερονικόλας να βγάλει προεκλογικά δελτίο τύπου στο μεγάλο δήμαρχο του νησιού που ήρθε να μας σώσει.

Μισεί με λίγα λόγια πολιτικά πάντα τον πρώην δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να στηρίξει τον Νίκο Γερονικόλα στην υποψηφιότητα του σαν Γραμματέας. Αυτό ωστόσο δεν συνέβη, είδαμε να στηρίζει την υποψηφιότητα του Στράτου Καρίκη, ενός ανθρώπου ο οποίος είναι μέλος στην παράταξη του πρώην Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη όπου προεκλογικά δεν τον ήθελε σαν δήμαρχο.

Από την άλλη ο Κολιάδης στο copy paste κείμενο του την ημέρα των θεοφανίων μίλησε για φώς.  Σαν το τούνελ της Νικολούλης ένα πράγμα. Ο ίδιος μάλλον ασκεί την δημαρχιακή επιρροή του ( εντολή δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη ) να παραφέρεται πολιτικά και να εκθέτει τον εαυτό του στη Ροδιακή κοινωνία.

Εμείς να πούμε στον κ. Κατσογριδάκη ότι κρίθηκε και κατακρίθηκε από την Ροδιακή κοινωνία για τις αψυχολόγητες κινήσεις του. Μέχρι και τα ελάφια στο νησί μας κοίταζαν και απορούσαν.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00