Ο Κολιάδης λέει ψέμματα και παραμύθια στο Ροδιακό Λαό για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Γελάμε με αυτά που ακούμε να δηλώνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο νέος δήμαρχος του νησιού κ. Αλέξανδρος Κολιάδης. Όχι τίποτα άλλο τον πιστεύουν και οι δημοσιογράφοι και τα γράφουνε. Με ύφος καρδιναλίων βγήκε στο ραδιόφωνο Κόσμος και μόνο τα κλάματα δεν έβαλε προκειμένου να μας πείσει ότι ο δήμος Ρόδου δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ούτε τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν.

Το έχουμε ξαναπεί, ο κ. Κολιάδης διοικεί το νησί με τις εντυπώσεις. Πες εδώ, πες εκεί, πες και παρά πέρα σου λέει θα με πιστέψουνε.Ο Κολιάδης τρέμει, μην γίνει η στραβή και από δήμαρχο το δικαστήριο τον κάνει κλητήρα, επενδύει λοιπόν στο πώς θα κάνει τον Αντώνη Καμπουράκη ποιο μισητό στον κόσμο.

Ο Δήμος δεν είναι μία πράσινη τσόχα που βολτάρουν επάνω σε αυτή ρηγάδες, βαλέδες και ντάμες και αυτό ο ίδιος πρέπει να το κατάλάβει, ούτε ο κόσμος είναι τόσο χαζός που καταπίνει αμάσητα τα όσα διαδίδει αυτός και η παράταξη του.

Για να εκλεγεί, η κ. Φαίδρα Σπανού έφτιαξε ΄ένα στόλο από τρόλ, ψεύτες και υποκριτές για να εξουδετερώσουν τον Καμπουράκη.

Ο Κολιάδης πρέπει να κόψει τα ψέματα. Να πάψει να βρίσκει παρηγοριά σε μικρόφωνα και δημοσιογράφους.

Μας είπε λοιπόν ότι κατεβαίνει στην Αθήνα να συναντηθεί με τον υπουργό κ. Λιβάνιο και να του ζητήσει να βοηθήσει έναν καταχρεωμένο Δήμο να χαράξει μπροστά την επόμενη ημέρα του. Στην ουσία ο κ. Κολιάδης είπε ψέματα, κατεβαίνει στην Αθήνα για να πάρει την προκαταβολή που έτσι και άλλως ο ίδιος θα έπαιρνε.Οχι μόνο ο ίδιος σαν δήμαρχος, αλλά ο κάθε δήμος. Καλό θα ήταν για τον ίδιο να σταματήσει να κοροϊδεύει το ροδιακό λαό και να παριστάνει τον Σούπερ μαν που βγήκε από τα στρουμφάκια στο στρουμφοχωριό.

Η Αλήθεια στο φως

Ο Κλεάνθης Λοίζος σήμερα το πρωί πέρασε γενιές 14 τον σημερινό δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη επιβεβαιώνοντας τα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς για τον παραμυθά δήμαρχο του νησιού. Ο Κολιάδης σήμερα είναι εκτεθειμένος , κάποια στιγμή τα ψέμματα του πρέπει να πάρουνε τέλος.

Τι είπε σήμερα το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος

Αυτή λοιπόν την περίοδο και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό υπάρχει ένα οικονομικό πρόβλημα και στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, κυρίως στους δήμους όμως υπάρχει και είναι αισθητό αυτό το πρόβλημα. Ο Λόγος για τον οποίο ο δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης βρίσκεται στην Αθήνα δεν είναι για να πάρει, ούτε να αναζητήσει νέους πόρους. Να φέρει δηλαδή στο νησί φρέσκο χρήμα αλλά για να πάρει κάποιες προκαταβολές, από τα χρωστούμενα, από αυτά δηλαδή που δίνει το υπουργείο εσωτερικών, το ελληνικό κράτος σε όλες τις δημοτικές αρχές. Τόσο απλά. Παιδιά ακούστε. Εδώ εμείς θα λέμε πάντα την αλήθεια, Είμαστε τις άποψης ότι θα έχετε μία περίοδο χάριτος προκειμένου να βρείτε το βηματισμό σας αλλά όχι παραμύθι και όχι άλλο ψέμα, εμένα με ενοχλεί αφάνταστα.

Σαφώς υπάρχει θέμα, όλοι οι δήμοι αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα, το κράτος δίνει αρκετά χρήματα στις δημοτικές αρχές. Αν και τα χρήματα αυτά είναι περιορισμένα σχετικά με όσα έδινε παλιά. Από τα μνημόνια και μετά έχουνε γίνει περικοπές.

Μην φτάνουμε στο σημείο να σπείρουμε το φόβο και τον πανικό ότι θα μείνουνε απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Αυτά τα κόλπα του Γιώργου Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου την περίοδο εκείνη, μέσα στα μνημόνια προκειμένου να κουτσουρεύονται οι μισθοί των εργαζομένων, αυτά έχουνε περάσει προ πολλού. Δεν τιμάει κανένα να τα λέει. πολύ περισσότερο δε όλους εμάς να τα δεχόμαστε γιατί φαίνεται ότι το μυαλό μας και η εξυπνάδα μας πρέπει να παίρνουμε κάποια χάπια να κατεβάζουμε τις μονάδες ευφυίας να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Αν αυτό θέλετε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι; Βρείτε πεδίο αντιπαράθεσης οι τώρα με τους πριν αλλά όχι όμως πάνω σε ψεύτικη βάση. Το παραμύθι κύριε Κολιάδη πρέπει να τελειώνει.  

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00