Ο Κοντός και ο Καστανίδης δεν τρομάζουν την Πρώτη Έκδοση και αυτό να το καταλάβουνε.

Από admin
0 Σχόλιο

Ο Παναγιώτης Κοντός και ο Θεοδόσης Καστανίδης  είναι πρόεδροι των ραδιοταξί της Ρόδου. Ο Ένας, στο σύλλογο αμειβομένων και ο άλλος των ιδιοκτητών. Και όμως δεν ντρέπονται και παραμένουν στις θέσεις τους μετά την αθλιότητα τους να επιτεθούν σε μέσο μαζικής ενημέρωσης. Και οι δύο δεν σεβάστηκαν πόσο έχουν στηριχτεί από το μέσο που σήμερα του κάνουν επίθεση.

Τα αστεία όμως τέλειωσαν κάπου εδώ.

Οι δημόσιες απειλές του Καστανίδη θα πάρουν απάντηση, καθώς τις επόμενες ημέρες θα καλεστούν να αποδείξουν τα λεγόμενα τους. Το κάποιος μου είπε, ή το κάπου το άκουσα φαντάζει απλά μια γελοία δικαιολογία καθώς και η συγνώμη δεν έχει κανένα νόημα. Σιώπησα πολλές φορές σε καταγγελίες που κάνανε πολίτες και τουρίστες για τα ταξί της Ρόδου. Έβαλα στο συρτάρι πολλά θέματα γιατί κάποιοι από αυτούς είναι φίλοι ή ήταν φίλοι για να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος.

Βγαίνει λοιπόν ο Καστανίδης, ποιος ο Καστανίδης που οι καταγγελίες εις βάρος του που έχω δεχτεί είναι πάνω από 2000 να μου πει ότι θα με κάνει να τρέμω και εγώ τρόμαξα.Δεν θυμάμαι πόσες πάνες άλλαξα από τις απειλές ενός τραμπούκου. Είναι γελοίο έως ποταπά επικίνδυνο να είσαι πρόεδρος σε σωματείο και να απειλείς δημοσιογράφο. Ο Καστανίδης θα με έχει πλέον απέναντι για να καταλάβει τι σημαίνει Ρόγκας.

Και επειδή μου ζητήθηκε να πάρω θέση, τους λέω ότι φυσικά και γνωρίζουν ποιος προκάλεσε τις ζημιές στα αυτοκίνητα της Uber, φυσικά και γνωρίζουν ποιος έσπασε στο ξύλο τους οδηγούς της εταιρείας,Φυσικά και γνωρίζουν ποιοι στείλανε τον οδηγό της εταιρείας με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο. Πήραν λοιπόν το νόμο στα χέρια τους σε μία χώρα που ακόμα έχει Δημοκρατία. Χάσανε το παιχνίδι και από πρόεδροι σωματείων μεταμορφώθηκαν σε δικαστές. 6 οδηγοί παγίδεψαν έναν και τον κάνανε ασήκωτο έξω από ξενοδοχείο. Έξι εναντίον ενός τόσο άντρες.

Βγάλανε και μία ανακοίνωση που λέει ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις καθώς και κάθε μορφή βίας αλλά όλοι μα όλοι στελέχη, πρόεδροι, οδηγοί έχουν αναρτήσει στα social Media ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο της UBER. Πόσο υποκριτικό είναι αυτό;

Στο βωμό του κέρδους σπάμε αυτοκίνητα, στέλνουμε κόσμο στα νοσοκομεία, πλακώνουμε τους πάντες στο ξύλο και ερχόμαστε να ζητήσουμε τα ρέστα γιατί ο δημοσιογράφος δεν μας υποστηρίζει.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.