Ο Μαραθώνιος Ρόδου τίμησε τους Εθελοντές

Από admin
0 Σχόλιο

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η γιορτή των εθελοντών του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου. Σε αίθουσα του ξενοδοχείου LABRANDA-Blue Bay Resort, η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε δείπνο σε όλους τους εθελοντές (οργανωμένες ομάδες και μεμονωμένους), θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την συμμετοχή τους στους αγώνες και να τους συγχαρεί για την συμβολή τους στην επιτυχία της δρομικής ετήσιας γιορτής στη Ρόδο!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου έδωσε τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους τους εθελοντές και τους εθελοντικούς φορείς, για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξη της Διοργάνωσης και τους συνεχάρη για το εξαιρετικό τους έργο!

«Ο εθελοντισμός αποτελεί ίσως το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου και όσοι τον υπηρετούν, κερδίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση από τους συμμετέχοντες δρομείς. Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες τους συμβάλουν στην συνεχώς ανοδική πορεία της διοργάνωσης και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τόσο των δρομέων, όσο και των υποστηριζόμενων φορέων κοινωνικής προσφοράς», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Επιτροπής κα. Μαριέτα Παπαβασιλείου.

«Πέρα από τους μεμονωμένους εθελοντές, υπάρχουν και οι οργανωμένοι που συμμετέχουν με τις εθελοντικές ομάδες. Με τη δική τους παρουσία και την υπερπολύτιμη προσφορά τους  συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης, εικόνες, στιγμιότυπα, δηλώσεις και πληροφορίες της οποίας θα ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Βασίλης Ζήκας.

«Τίποτα δεν θα είχε γίνει με επιτυχία, δίχως την ψυχή της διοργάνωσης που είναι όλοι οι εθελοντές. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου», μερικά από τα λόγια της υπεύθυνης των εθελοντών στην Επιτροπή κα. Θαρρενή Ζαννετίδη.

Όλοι οι εθελοντές πήραν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ απόλαυσαν την άψογη φιλοξενία του Διευθυντή του ξενοδοχείου LABRANDA-Blue Bay Resort κ. Μιχάλη Συμιακού και όλου του προσωπικού.

την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κλήρωση δέκα δώρων (φιλοξενίες στα ξενοδοχεία LABRANDA της Ρόδου), προσφορά της Διεύθυνσης των ξενοδοχείων!

-Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τον κ Συμιακό και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου LABRANDA-Blue Bay Resort, για την αγάπη τους, την φροντίδα όλων των Εθελοντών και την σημαντική υποστήριξη στην εκδήλωση και συνάμα στην όλη διοργάνωση

-Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

-Μέγας χορηγός του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου ήταν, η Under Armour. Μεγάλος Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ & Χορηγός Εθελοντισμού ο όμιλος H HotelsCollection. Χορηγός αερομεταφορών η Aegean Airlines. Χορηγός Θαλάσσιων μεταφορών η BlueStar. Χορηγός φιλοξενίας ήταν, ο όμιλος Mitsis Hotels. Επίσημοι χορηγοί οι SunriseHotel, LaBranda, ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε., CITROEN Παρασκευάς, RodosCycling, RoufasFurniture και Fraport Greece.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν, η ΕΡΤ3, το Ραδιόφωνο Λυχνάρι, η ThreeSixtyMarketing, ο Antenna Satellite και η Innews.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.