Ο νέος Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός Ιαλυσού είναι πλέον γεγονός.

Από admin
0 Σχόλιο

Αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας προσπάθειας είναι η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου για την οριστική παραλαβή του ανώτερου έργου, καθώς και η απόφαση για να προωθηθεί η άδεια λειτουργίας.
Ο πλέον σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός δύναται να φιλοξενήσει 25 βρέφη και 45 προνήπια προσαυξημένα κατά 10% επιπλέον. Ήδη κατατέθηκαν 38 αιτήσεις για βρέφη και 18 για προνήπια.
Στο έργο αμέριστη είναι η συμβολή του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου Γεώργιου με την παραχώρηση του οικοπέδου 2.500 μ., την τροποποίηση του σχεδίου πόλεως Ιαλυσού, την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ νοτίου Αιγαίου με το πόσο προϋπολογισμού 2.110.000€ και την επιπλέον χρηματοδότηση 118.000€ για σύνδεση με δίκτυα ύδρευσης , αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και εξοπλισμό .
Επίσης η συνεργασία με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Στράτο Καρική και την προηγούμενη δημοτική αρχή υπήρξε άριστη και αποδοτική.
H δημοτική κοινότητα Ιαλυσού, η πρόεδρος Στεφανία Στάγκα και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καφετζής συνέβαλαν στην προσπάθεια και στην προμήθεια συμπληρωματικού εξοπλισμού όπως περιφράξεις, πορτάκια, στρώματα κτλ.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.