Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και το 5ο Γυμνάσιο Ρόδου, στο Ροδίνι διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και το 5ο Γυμνάσιο Ρόδου, στο Ροδίνι διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την αιμοδοσία, προσκαλώντας όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν και να ενημερωθούν για τη ζωτική σημασία που έχει η διαθεσιμότητα αίματος για τη σωτηρία ζωών.

 

Η εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 9:50-10:30πμ στο χώρο του σχολείου θα προσφέρει στους καθηγητές, μαθητές και γονείς την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την αιμοδοσία, να κατανοήσουν τη σημασία της, και να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν.

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ειδικοί στον τομέα της αιμοδοσίας, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των μαθητών. Επίσης, θα υπάρξουν παραδείγματα επιτυχημένων περιπτώσεων αιμοδοσίας και θα δοθούν κίνητρα για τη συμμετοχή σε αυτήν τη σημαντική πράξη αλληλεγγύης.

 

Καλούμε όλους τους καθηγητές, μαθητές και γονείς να συμμετάσχουν ενεργά και να μοιραστούν αυτήν την εμπειρία, καθώς η αιμοδοσία έχει σημαντική επίδραση στην υγεία και τη ζωή των ανθρώπων.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00