Πήγε να παρκάρει και πήρε και την κολόνα μαζί του.

Από admin
0 Σχόλιο

Τριγυρνώντας στην πόλη .
Συνέβη ακριβώς πριν 24 ώρες στην οδό Αμερικής κέντρο πόλης .
Βιαστικός κ απρόσεκτος συμπολίτης θέλοντας να παρκάρει στο πεζοδρόμιο ,τον εμπόδιζε η Κολώνα φωτισμού του Δήμου και την…τιμώρησε,
όπως βλέπουμε στην foto .
Έτυχε να είμαι στο σημείο .Ενημέρωσα λοιπόν τηλεφωνικά τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ .Τηλέμαχο Καμπούρη και του ανάφερα το περιστατικό ώστε να επιληφθούν σαν υπηρεσία την αποκατάσταση της ζημιάς .
Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα και γι αυτό το αναφέρω ( να λέμε κ τα καλά) είναι ότι μετά από μια ώρα ο Αντιδήμαρχος με ενημέρωσε ότι οι ηλεκτρολόγοι των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου είχαν πάει στο σημείο και είχαν φτιάξει την κολώνα.
Όσο για τον ..απρόσεχτο οδηγό έφυγε σαν κύριος διότι όπως μου εξήγησε ο Αντιδήμαρχος δεν προβλέπεται από τον νόμο η δίωξη του .
Εγώ τώρα τι να σκεφτώ ότι :
” όπου βλέπεται κολώνες να τις παίρνετε μαζί σας για ενθύμιο ;”
Όχι ,θα πω ότι,
πρέπει να υπάρξει κάποια αυστηρότητα , να επιβάλλονται κάποιες κυρώσεις οικονομικές έστω ,μήπως και καταλάβουν κάποιοι βιαστικοί και απρόσεχτοι ότι οφείλουν να είναι προσεκτικοί όταν κρατάνε τιμόνι ,ότι θα μπορούσε να ήταν κάποιος πεζός στην θέση της κολώνας και τέλος ότι όλοι οι Δημότες πληρώνουν τέλη και δεν πρέπει κάποιοι λίγοι να αυθαίρετούν εις βάρος των πολλών.
Τουλάχιστον ικανοποιηθήκαμε με την άμεση παρέμβαση των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Πίτσα Παπαδοπούλου Χατζή

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.