Παναγιώτης Κουνάκης: Κολλητοκρατία και υποκλοπές

by newsroom
0 comment

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των παραφυάδων της, σε όλες τις βαθμίδες διοίκησης, έχει αποφασίσει πως η Aριστεία είναι ταυτόσημη με την υποτακτικότητα και μόνο. Κλασική περίπτωση ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ που ενώ δεν είχε τα τυπικά προσόντα, εντούτοις διορίστηκε, παρά τις σφοδρές και εν τέλει βάσιμες αντιρρήσεις της Αντιπολίτευσης, για να εξυπηρετήσει, όπως φάνηκε, κάθε εντολή του κ. Μητσοτάκη.

Αντίστοιχη περίπτωση και ο κ. Δημητριάδης (ανιψιός του Πρωθυπουργού) ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα Υπερυπουργός που έδενε και έλυνε στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Και οι δυο λειτούργησαν σαν «αυτοφωράκηδες» όταν μεν κρυφάκουγαν αλλά δεν ήξεραν να κρυφτούν.
Και οι δυο όργανα ενός «επιτελικού κράτους» τα οποία εκτελούσαν πιστά τις εντολές του αρχηγού τους ο οποίος, υπεκφεύγοντας των ΔΙΚΩΝ του ευθυνών του, τους καρατομεί δημόσια για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Στην περίπτωση υποκλοπής σε βάρος του κ. Ανδρουλάκη, του αρχηγού του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας και εν δυνάμει Πρωθυπουργού τα επόμενα χρόνια, οι συγκεκριμένοι παράγοντες του επιτελικού κράτους λειτούργησαν σαν «διαρρήκτες» κάθε προσωπικού και πολιτικού επικοινωνιακού απορρήτου που είχε, όπως κάθε Έλλην.

Όλοι ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ υπομονετικά να αποκαλυφθεί δημόσια ο λόγος (και πολύ ορθώς δεν γίνεται σε ένα κλειστό γραφείο και «στο αυτί» του κ. Ανδρουλάκη) ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για τον οποίο ήταν ΑΝΑΓΚΑΙΟ και ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ να γίνει «επισύνδεση» (!!!) των τηλεφωνικών επικοινωνιών του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Αν είναι τόσο εύκολο να παρακολουθείται ο κ Ανδρουλάκης, φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει με οποιονδήποτε έχει αντίθετες απόψεις ή θίγει το «επιτελικό κράτος» του κ Μητσοτάκη!!!
Επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί μάλλον θα πρέπει να ελέγξουν τα κινητά τους.

Καταλύεται το δημοκρατικό πολίτευμα και σίγουρα ξυπνάνε μνήμες για το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν: ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.

Δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η αξιωματική αντιπολίτευση που κατήργησε τον δεύτερο Εισαγγελέα της ΕΥΠ αλλά και ο κ. Μητσοτάκης που αναλαμβάνοντας την Εξουσία έπρεπε άμεσα να επαναφέρει τον δεύτερο εισαγγελέα, αν όντως λειτουργούσε θεσμικά και δημοκρατικά.

Και τέλος, δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η εποπτεύουσα την ΕΥΠ αρμόδια Εισαγγελέας Εφετών, εκπροσώπου της (ανεξάρτητης ;;;) Δικαστικής Αρχής, ως προστάτιδα της νομιμότητας και του Κράτους Δικαίου.

Κουνάκης Παναγιώτης
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news