Παπάζογλου – Ρόγκας στον απόηχο της συνέντευξης του Αλέξανδρου Κολιάδη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Στο ραδιόφωνο Κόσμος και τον Μανώλη Παπάζογλου μίλησε σήμερα το πρωί ο εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου Νάσος Ρόγκας. Στην εκπομπή έγινε μία μίνι ανάλυση της χθεσινής συνέντευξης του νεοεκλεγείς δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη.

Ο κ. Ρόγκας ανέφερε:

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας είμαι ο μόνος δημοσιογράφος που βρέθηκε απέναντι στον Αλέξανδρο Κολιάδη θέτοντας του ερωτήματα που κατά την άποψη της εφημερίδας έπρεπε να δοθούν απαντήσεις. Οι απαντήσεις αυτές ήρθαν λίγο καθυστερημένα. Λάθος του για εμένα. Τεράστιο λάθος. Έπρεπε να μου έχει απαντήσει την ίδια στιγμή.

Μου κάνει βέβαια εντύπωση που η συνέντευξη του Κολιάδη σήμερα δεν είναι πρώτο θέμα στα τοπικά μέσα.Προσωπικά αν θες, θα συμφωνήσω με τον κ. Κολιάδη σε ότι αφορά τους βουλευτές μας. Νιώθω ότι η παρουσία τους στην πολιτική σκηνή του τόπου δεν είναι τόσο έντονη όσο εγώ θα την ήθελα.Καλές οι φωτογραφίες και τα δελτία τύπου αλλά θεωρώ ότι πρέπει να εργαστούν περισσότερο και να απαιτήσουν περισσότερα για τα νησιά.

Νομίζω ότι νιώθουν ασφάλεια πίσω από τον πρόσωπο του σημερινού Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου. Θέλω να τονίσω ότι είναι ευλογία για τον τόπο που σε μία τόσο σημαντική θέση κάθεται ο Χατζημάρκος. Το έχουμε ξαναπεί, ότι τα πράγματα στα χέρια του φτιάχνουν και ο ίδιος φέρνει πολύ σημαντικά αποτελέσματα για το Νότιο Αιγαίο. Αυτό που μου λείπει όμως είναι ότι διαπιστώνω μία αδράνεια από τους άλλους φορείς. Δηλαδή αν ο Χατζημάρκος δεν ήταν Περιφερειάρχης και δεν είχε κατακτήσει τα ρεκόρ που έχει σήμερα, ή αν θες δεν τα είχε σπάσει το ένα μετά το άλλο, σήμερα το νησί θα ήταν στον αυτόματο; Να λοιπόν γιατί ο σημερινός Περιφερειάρχης στις εκλογές καταρρίπτει το ένα ποσοστό μετά το άλλο. Βγαίνει μπροστά, αναλαμβάνει αρμοδιότητες, φέρνει αποτελέσματα και καταρρίπτει ρεκόρ και το σημαντικότερο είναι η άριστη συνεργασία που ο ίδιος έχει με το κυβερνητικό επιτελείο. Είναι πολύ σημαντικό να ζητάς από την κυβέρνηση και εκείνη άμεσα να ανταποκρίνεται. Ο Χατζημάρκος έχει πετύχει σε όλους τους τομείς, αυτό δεν μπορεί αν το αμφισβητήσει κανείς.

Νομίζω ότι στο κομμάτι αυτό ο Αλέξανδρος Κολιάδης όχι δεν επιτέθηκε στους βουλευτές του τόπου αλλά χτύπησε καμπανάκια. Αν με ρωτάς, ορθώς έπραξε εχθές.

Τώρα σε ότι αφορά τις βόμβες, τις οποίες ο ίδιος έριξε και αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα, εγώ σήμερα θα περίμενα να υπάρχουν απαντήσεις. Λέω θα περίμενα να υπάρχουν απαντήσεις διότι τα όσα ακούστηκαν εχθές είναι σοβαρά. Δυστυχώς όμως επέλεξαν να μην απαντήσουν και αυτό με προβληματίζει κατέληξε.

Δηλαδή, κάποια πράγματα δεν γίνεται να είναι μόνο από την μία πλευρά, πρέπει και η άλλη πλευρά να δώσει απαντήσεις. Ο Κολιάδης εχθές άφησε στο τραπέζι χειροβομβίδες, η σιωπή που ακολούθησε μετά είναι ενοχή; παραδοχή; δεν έχω ακόμα καταλάβει. Έρχεται ένα πρόσωπο που εγώ το χτύπησα ανελέητα, λέει πέντε πράγματα πως τα αφήνεις και περνάνε έτσι; Αν αύριο τα όσα ανέφερε εχθές ο Κολιάδης έχουν βάση τι θα μας πούν; και από την άλλη αν ο Κολιάδης λέει πράγματα στον άέρα θα πρέπει να κριθεί για όσα είπε. Δεν θεωρώ όμως ότι ήταν λόγια στον αέρα. Είμαι έντονα προβληματισμένος που τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρθηκαν από τον Κολιάδη εχθές, σήμερα επέλεξαν την σιωπή.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00