Παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη ακόμα και όταν έκανε… έρωτα

by newsroom
0 comment

Αυτές οι υποκλαπείσες «συζητήσεις» ήταν ένα πολύ μεγάλο -ίσως και το μεγαλύτερο μέρος των αρχείων αυτού του τριμήνου. Το υλικό αυτό παραδιδόταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε καθημερινή βάση «προς διαβίβαση» στο Μέγαρο Μαξίμου. Δηλαδή στον Δημητριάδη και τον Μητσοτάκη. Και αυτοί «άκουγαν» με τις ώρες ή κατά την κυριολεξία τις περισσότερες φορές… διάβαζαν τον Ανδρουλάκη να προσπαθεί να «διευθετήσει» θέματα αναφορικά με τις σχέσεις αυτές, οικογενειακές πτυχές τους ή να μιλάει για τις νεότερες προσωπικές του σχέσεις –ακόμη και με αυτές.

Και εκτός από τον ίδιο, καταγράφονταν οι «συνομιλίες» του περίγυρού του γύρω από όλα αυτά. Για όσους τον γνωρίζουν από παλαιότερα μάλιστα, ο 43χρονος σήμερα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει… κάψει αρκετές γυναικείες καρδιές στο διάβα του και ιδιαίτερα μετά το διαζύγιό του. Και αυτό, όπως λέγεται, ήταν ένα ακόμη στοιχείο που έκανε τον Κούλη -όταν τα… άκουγε και τα διάβαζε- να τρελαίνεται από τη ζήλια και τον θυμό, δεδομένου ότι στη δική του ζωή δεν έχει υπάρξει, ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως, άλλη γυναίκα πλην της Μαρέβας.

Όπως υπήρξε κι αυτή από την αρχή της σχέσης τους μέχρι σήμερα. Και αυτό σε συνδυασμό επίσης με τους χαρακτήρες τους, έκανε τον Μητσοτάκη να νιώθει ακόμη πιο μειονεκτικά απέναντί του. Δυναμικός ως χαρακτήρας ο Ανδρουλάκης… Κούλης κανονικός εκείνος

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news