Πλήρης εξευτελισμός του Σύριζα. Μία επίθεση που δεν είχε πραγματικά νόημα.

Από admin
0 Σχόλιο

Να δοθεί στη δημοσιότητα το κείμενο της προγραμματικής σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη ζητούσε επίμονα ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα κ. Αποστολίδης ο οποίος είχε και αμφιβολίες σήμερα σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στον γνωστό και μη εξαιρετέο . Ο Αποστολίδης είναι γνωστός για πολλά αλλά ότι δεν ήξερε να ψάξει στη διαύγεια να βρει το κείμενο της προγραμματικής σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη ξεπερνάει κάθε όριο.

Το ότι ο Βουλευτής του Σύριζα Δημήτρης Γάκης είχε ήδη προγραμματισμένο ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο να του την παραδώσει εσκεμμένα το απέκρυψαν και αυτό ξεπερνάει κάθε όριο.

Στον Σύριζα όχι μόνο δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους αλλά τους αρέσει συνεχώς να εκτίθενται με ανακοινώσεις εντυπωσιασμού που στην πορεία γίνονται φουρνέλα και τους καίνε.

Αφού λοιπόν πήρανε το κείμενο της προγραμματικής σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη δεν είχαν το ήθος να ζητήσουνε συγνώμη από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Και θέλω να σταθώ λίγο παραπάνω στον Αποστολίδη

Είναι αυτός που δεν ήθελε τον Αλέξανδρο Κολιάδη υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα. Γιατί ήθελε τον εαυτό του. Στα κεντρικά όμως δεν τον είχανε στα υπόψη γιατί σε παλαιότερη συμμετοχή του δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναμένουμε λοιπόν αμέσως μετά τις γιορτές την απάντηση του Περιφερειάρχή κ. Γιώργου Χατζημάρκου ο οποίος δεν θα αφήσει αναπάντητη την επίθεση αυτή.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.