Πλήρης επιβεβαίωση της Πρώτης Έκδοσης για τον Δημήτρη Ιωσήφ

Από admin
0 Σχόλιο

Όπως πρώτοι είχαμε αποκαλύψει ο ιατρός Δημήτρης Ιωσήφ θα προσχωρούσε στην παράταξη του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ιωσήφ είχε δώσει στον τύπο ανακοίνωση που διέψευδε τις δικές μας πληροφορίες. Μάλιστα είχε δοθεί στον τύπο και ανακοίνωση σχετική από τον κ. Κρητικό.

Επειδή όμως εμείς έχουμε αποδείξει ότι όταν γράφουμε κάτι δεν το γράφουμε τυχαία σήμερα ήρθε επίσημα αν μπορεί κάποιος να το πει και η σχετική επιβεβαίωση των όσα είχαμε γράψει.Όσες ‘ύβρεις και πόλεμο και αν είχαμε δεχτεί όταν το γράψαμε σήμερα η αξιοπιστία της Πρώτης Έκδοσης για ακόμα μία φορά είναι δεδομένη.

Ο Δημήτρης Ιωσήφ σίγουρα δυναμώνει την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη και όπως συμπληρώνει ο δήμαρχος η ομάδα κάθε μέρα γίνεται ποιο δυνατή.

Αυτά να τα βλέπει και να τα διαβάζει ο Αντώνης Μαρτίνης που πρώτος είχε γράψει με πολύ ωραίους τίτλους την διάψευση του κ. Ιωσήφ προσπαθώντας να μας αναδείξει ως αναξιόπιστους. Ρόδα είναι Αντώνη μου και όσο γυρνάει μας επιβεβαιώνει. Κάθε μέρα.

Η Δήλωση του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη για την προσχώρηση του Ιατρού Δημήτρη Ιωσήφ

Καλωσορίζω την ένταξη του Δημήτρη Ιωσήφ στη Δημοτική μας ομάδα. Μέσα από την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα 4 τελευταία χρόνια, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την σοβαρότητα, την ακεραιότητα, τις πάντα καλόπιστες τοποθετήσεις του και την καλή γνώση των θεμάτων του Δήμου μας.

Είχα επίσης την χαρά να βλέπω τον Δημήτρη Ιωσήφ να ενδιαφέρεται και να μοχθεί για την άμεση εξεύρεση λύσεων, στις ανάγκες των πολιτών.

Χαίρομαι που συστρατεύεται μαζί μας και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα μας γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατή. Συνεχίζουμε μπροστά, για μια Ρόδο που θα γίνεται κάθε μέρα καλύτερη.

Η Δήλωση του γιατρού Δημήτρη Ιωσήφ για την ανεξαρτητοποίησή του

Τα χρόνια που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος είχα την ευκαιρία να παρακολουθώ από κοντά τις δράσεις του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη και των συνεργατών του. Άλλες φορές στηρίζοντας τις δράσεις τους, αλλά και κάποιες πιο επικριτικά. Πάντα όμως αναγνωρίζοντας το πάθος του Αντώνη Καμπουράκη για τη Ρόδο μας, την ανιδιοτέλειά του, τις γνώσεις του σε λεπτομέρεια για κάθε θέμα και την διάθεσή του να λύσει θέματα που βάλτωναν για χρόνια.

Η απόφαση του Δημήτρη Κρητικού ότι δεν θα είναι υποψήφιος, με οδηγεί στο να προχωρήσω στο επόμενο βήμα μου και να συνταχθώ με την προσπάθεια του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη να πάμε τη Ρόδο μας πιο μπροστά.

Ενότητα και συνεργασίες χρειάζεται η Ρόδος μας και ευχαριστώ τον Δήμαρχο που ανοίγει τον δρόμο γι’ αυτές. Όπως τον ευχαριστώ και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας μου σημαντικές ευθύνες, για το υπόλοιπο διάστημα της αυτής της πρώτης δημοτικής θητείας. Ευθύνες και υποχρεώσεις που θα αξίζουν τον κόπο, για το καλό της Ρόδου μας και των κατοίκων της.

Ενωμένοι, θα πάμε τη Ρόδο ακόμα πιο μπροστά.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.