Ποιος αντιδήμαρχος κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες του Αρβανίτη στην Πρωτοπορία;

Από admin
0 Σχόλιο

Εδώ και αρκετό καιρό διαβάζουμε τα δελτία τύπου που φτάνουνε στα δημοσιογραφικά γραφεία από την εργατική πρωτοπορία στο Δήμο της Ρόδου. Έχουμε πει ότι εμάς μας ενδιαφέρει να βλέπουμε πίσω από το παρασκήνιο. Όπως έχει αποδειχθεί τα έχουμε καταφέρει. Η απορία μας είναι γιατί ο εισαγγελέας της Ρόδου δεν ελέγχει όλα εκείνα τα κατάπτυστα που γράφουνε και στέλνει ο Δημήτρης Αρβανίτης στους δημοσιογράφους;

Ο Αρβανίτης έχει σχέση με συγγενή αντιδημάρχου, ο οποίος αντιδήμαρχος έχει οριστεί από τον δήμαρχο της Ρόδου ως πρόεδρος σε οργανισμό.

Τον τελευταίο καιρό έχουν βγάλει όλη τους τη χολή σε συγκεκριμένη υπάλληλο του δήμου, όπου στα κατάπτυστα δελτία που εκδίδουν την κατηγορούν για ότι φανταστούν. Ακόμα και για κακοποιητική συμπεριφορά . Ξεπέρασαν τον εαυτό τους ακόμα μία φορά. Κάνουν Επιθέσεις σε όποιον δεν τους είναι αρεστός. Εύκολα λοιπόν θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι οι εντολές για την εξουδετέρωση της έρχονται ίσως και από τον αντιδήμαρχο. Και είναι πολλές οι πιθανότητες. Άλλωστε δεν είναι μυστικό πλέον ότι στο δήμο της Ρόδου επικρατεί το μπάχαλο. Αντιδημάρχοι προσπαθούν να βγάλουν τα μάτια των άλλων αντιδημάρχων.

Ας σταθούμε όμως στις καταγγελίες του Δημήτρη Αρβανίτη

Ποιος και με ποια ιδιότητα καταγγέλει ανθρώπους; Δεν του έχει κάποιος εξηγήσει ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί τουλάχιστον που κάνουν έρευνα θα το ψάξουν και αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζει ο άνθρωπος αυτός θα βγει στη σέντρα; Με μεγάλη λοιπόν σιγουριά ο Δημήτρης Αρβανίτης στα δελτία τύπου του γράφει ψέμματα, αμαυρώνει υπολήψεις και είναι καιρός να βγει δημόσια και να μας πει αν ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του οργανισμού του δίνει αυτές τις εντολές.

Το έργο της υπαλλήλου είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικό, Μάλλον θα βρεθεί εκτεθειμένος να απολογείται στον εισαγγελέα ο κ. Αρβανίτης καθώς όπως μαθαίνουμε δικηγόροι του ετοιμάζουν τέτοιο κουνέρι που ο ίδιος θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.