Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Μετά την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση με παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μαλώνας για την παρουσίαση του βιβλίου “Άγιος Γεώργιος Μαλώνας Ρόδου”, η διοίκηση του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους συγγραφείς του υπέροχου αυτού εγχειρήματος, Θεοδόσιο Στεφανάκη και Κωνσταντίνο Πατούδη για την εξαιρετική τους δουλειά.

Παράλληλα όλους τους συγχωριανούς μας, πρώην προέδρους, παράγοντες, ποδοσφαιριστές του συλλόγου και γενικότερα όσους ήταν παρόντες. Ανάμεσα τους ο νέος δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Τέρης Χατζηιωάννου, οι κ.κ. Νίκος Νικολής, Κάλλιστος Διακογεωργίου από την περιφέρεια, ο πρόεδρος του φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς, ο πρόεδρος του χωριού κ. Νεκτάριος Μουστακέλλης και ο εφημέριος π. Παύλος Μουστακέλλης.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που στήριξαν την όλη προσπάθεια και ήταν εκεί! Ο ΔΟΠΑΡ, η κοινότητας Μαλώνας, η εκκλησιαστική επιτροπή Μαλώνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλώνας “ο Φερακλός” και οι επιχειρήσεις Mitsis, Atrium Hotels, Lindos Gardens, Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου».

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00