Προς Διακοσταματίου: Όσα δεν πιάνει η αλεπού πηδάει και τα φτάνει.

Από admin
0 Σχόλιο

Ο Σάββας Διακοσταματίου είναι γνωστός για τα αισθήματα που τρέφει για την Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Φρόντισε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο να φωτογραφήσει το μέσο και να το τοποθετήσει στα φιλικά προσκείμενα μέσα που στηρίζουν το δήμο και το Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.

Αφορμή στάθηκε άρθρο στο οποίο ο κ. Διακοσταματίου θέλησε να έχει περισσότερες πληροφορίες, λόγω όμως του προχωρημένου της ώρας είπε ότι θα τηλεφωνήσει αύριο στο Στράτο Καρίκη προκειμένου να έχει τις πληροφορίες που θα χρειαστεί. Ζήτησε όμως να μην παρεξηγηθεί η κίνηση του αυτή και γραφτεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για ακόμα μία φορά ότι θα έρθει στην παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη. Είπε ότι υπάρχει online ταχύτητα και άμεση.

Το μέσο λοιπόν που του έχει γράψει για ενδεχόμενη μεταγραφή στην παράταξη του Δημάρχου είναι η Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου.

Να του θυμίσουμε, ότι εμείς σαν μέσο το δήμαρχο τον έχουμε στήσει στα πέντε μέτρα κατά το παρελθόν και ειδικά σε ότι αφορά τα σκουπίδια. Καλό θα είναι να κοιτάξει τα του οίκου του και τα των συνεργατών του που σε καθημερινή βάση γράφουν σενάρια του Φωσκολου στις χιλιάδες σελίδες του. Καλό λοιπόν είναι να συμμαζέψει το πιστό του συνεργάτη που συκοφαντεί το δήμαρχο και τον Βάιο Καλοπήτα.

Να του θυμίσουμε ακόμα ότι σπάνια πέφτουμε έξω στα γραφόμενα μας.

Όταν λοιπόν γράφαμε ότι ο Σαββής θα διαφοροποιηθεί και δεν θα του παρέχει στήριξη βγήκαμε αληθινοί.

Όταν του γράφαμε τα ονόματα που αποχωρούν από την παράταξη του και εκεί αληθινοί βγήκαμε.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κ. Διακοσταματίου δεν είναι για να εξυπηρετούν τα θέλω του Γιάννη Κούρτη ούτε την φιλοδοξία σας να γίνετε Αντώνης Καμπουράκης.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.