Πρωθυπουργός για γέλια. Έδωσε εντολή να κοπεί στον ραδιοφωνικό αέρα ο Γιώργος Κραστάνας

by newsroom
0 comment
Τσογλανισμό θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γιώργο Καρατζαφέρη να κατεβάσει τους διακόπτες ξημερώματα προκειμένου η εκπομπή του ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Κραστάνα να μην μεταδοθεί. Πρωθυπουργός για γέλια; και για κλάματα θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει την ώρα που τον κράξανε στην ευρωβουλή για την φίμωση του τύπου.
Αυτούς ψηφίσατε να τους χαιρεστε
Η ανακοίνωση του Γιώργου Κραστάνα
Σήμερα ανακάλυψα ότι η εκπομπή “Στην πολιτική” που μεταδιδόταν καθημερνά στον ΑΡΤ 90,6 FM από τις 10:00 ως τις 12:00 κόπηκε χωρίς να ενημερωθώ. Στην προσπάθεια μου να ενημερωθώ γιατί έγινε αυτό δεν έλαβα καμία επίσημη απάντηση από την διοίκηση και τον όμιλο ΑΡΤ.
Αντιλαμβάνομαι την δύσκολή θέση της διοίκησης και τον υπολοίπων για την φίμωση μου. Καταλαβαίνω πως οι πιέσεις ήταν μεγάλες και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να με υπερασπιστή ή να κινδυνέψει κανείς για εμένα. Έμαθα στη ζωή μου να αγωνίζομαι, να μην βασίζομαι και να μην εξαρτώμαι από κανένα.
Υπηρέτησα και υπηρετώ την δημοσιογραφία με σεβασμό, αντιμετωπίζοντας την ως λειτούργημα και όχι ως εμπορική συναλλαγή, όπως Ακριβώς κάνω και στην πολιτική μου σταδιοδρομία παραβλέποντας και αγνοώντας τις προτάσεις που μου εξασφαλίζουν άνετη ζωή για εμένα και το παιδί μου, αρκεί να προσκυνήσω ένα από τα τρία “μεγάλα” κόμματα, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που θα μου εξασφαλίσουν μία σίγουρη έδρα όπου από εκεί θα δώσω “υποτίθεται” τον αγώνα μου απέναντί στο “σύστημα” το οποίο θα με κατασπαράξει όπως ακριβώς έκανε και κάνει μέχρι τώρα !
ΌΧΙ δεν θέλω να ασελγούν επάνω μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μία κοινωνία με Αξίες και Ιδανικά με ότι κόστος και αν έχει αυτό ! Γιατί κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ηθική και αξιοπρέπεια που δεν επιτρέπουν σε κανένα “για το καλό μου” να με κοστολογήσουν.
Είναι τόσα που θέλω να γράψω προκυμμένου να εκφράσω αυτά που νιώθω και σκέφτομαι…
Συνεχίζουμε μέσα από την ιστοσελίδα http://reporter724.com και το Web Radio Reporter 724 -> https://reporter724.com/radio-odysseia-hi/
Σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε εμένα από τον όμιλο ΑΡΤ.
Εύχομαι στην διοίκηση και τον όμιλο και τους…. υπολοίπους… Καλό Καλοκαίρι !
Κραστάνας Γιώργος
Δημοσιογράφος μέλος της Ε.ΔΗ.Π.ΗΤ.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news