Ροδίτης επιχειρηματίας στο Φαληράκι θα πάρετε τα αρ@@@ μου οι νέοι σε μισθούς.

Από admin
0 Σχόλιο

Και ενώ το εργατικό κέντρο Ρόδου παλεύει για τους μισθούς των εργαζομένων στον τουρισμό κάποιοι δεν λεν να καταλάβουνε ότι ο εργαζόμενος δεν είναι δούλος, δεν είναι σκλάβος και υποχείριο του κάθε ενός που θεωρεί ή θέλει να λέγεται εργοδότης. Η Ρόδος έχει γίνει πάρα πολλές φορές σημείο αναφοράς και καταγγελιών από εργαζόμενους που έχουν επισημάνει τις συνθήκες για τις οποίες έχουν καλεστεί να εργαστούν.

Ο Επιχειρηματίας γνωστού καφέ στο Φαληράκι έγινε πολύ γρήγορα νούμερο ένα tred στην εφαρμογή τίκ τόκ για τις επιθέσεις που ξεκίνησε να κάνει σε όσους εργάζονται στον τουρισμό και έχουν παράπονα από τους επιχειρηματίες που εργάστηκαν στα νησιά. Όπως ήταν φυσικό άρχισε να δέχεται επιθέσεις από εργαζόμενους οι οποίοι του εξηγούσαν γιατί ποτέ ο επιχειρηματίας αυτός δεν θα βρει εργαζόμενο.

Ο Συγκεκριμένος επιχειρηματίας θεωρεί μάλλον σωστό ότι οι νέοι εργαζόμενοι και γενικά οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται προφανώς με τρεις και εξήντα όπως ο ίδιος όταν ξεκίνησε στον τομέα της εστίασης.

Ο ίδιος ρωτάει στο βίντεο που ανέβασε πόσα θες σαν νέος να δουλέψεις σεζόν πες το ρε φίλε; Tι έχεις καταφέρει εσύ στα 25 που δεν το έχουμε καταφέρει εμείς που δουλεύουμε 33 χρόνια και βγαίνεις και μιλάς; Συνεχίζει λέγοντας ότι όταν πήγαινε για δουλειά έπαιρνε μισθό τρεις και 60 και δεν μιλάγαμε είμαστε μα…κες; Μάλιστα ο ίδιος συνεχίζοντας να απευθύνεται σε νέους εργαζόμενους τους λέει ότι αν σε ρωτήσω τι έχει μέσα ο μουσακάς ανάθεμα και αν ξέρεις. Σαν νέος το μόνο που ξέρεις είναι να λες μα…κιες.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι αν είσαι μάγκας και ξέρεις την δουλειά θα πάρεις χρήματα αν δεν την ξέρεις θα πάρεις τα αρ…ια του.

Η δική μας η δουλειά δεν είναι να βγάλουμε το βίντεο στη δημοσιότητα και να μην δουλέψει το καλοκαίρι. Το βίντεο το δώσαμε στο εργατικό κέντρο Ρόδου και τον πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Εγγλέζο και είμαστε βέβαιοι ότι θα πράξει τα δέοντα.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.