Ρουκέτες Κολιάδη κατά Τσίκκη, Ζανετουλη και Κεχαγιά.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Στην συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησε σήμερα το πρωί ο κ. Κολιάδης αναφέρθηκε εκτεταμένα στα οικονομικά του δήμου της Ρόδου και όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους απάντησε ότι έχω ζητήσει πλήρη ενημέρωση αλλά από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κανένα ενδιαφέρον και καμία απάντηση.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος αλλά και ο επόμενος αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Χαλκιάς. Ο κ. Κολιάδης στάθηκε στα χρήματα τα οποία έπρεπε να πάρει ο ΔΟΠΑΡ και τελικά το ποσό που έλαβε ήταν το μισό τα υπόλοιπα δεν θα τα λάβει ποτέ. Απάντηση προς το παρόν από τον αρμόδιο πρόεδρο κ. Χατζηιωάννου μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και τον Δημήτρη Τσίκκη πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ. Ο Δημήτρης Ζαννετούλης, η κ. Κεχαγιά και ο κ. Τσίκκης αποφασίζουν και διαταζουν σε ποιους θα κάνουν έκπτωση, τι έκπτωση θα είναι αυτή αλλά και το ποσό αλλά και το ποσοστό της έκπτωσης. Οφειλές ξενοδόχων 20 25.00 ευρώ ξαφνικά γίνονται 3000 ευρώ αλήθεια τώρα; Ο κοσμάκης να πληρώνει και η εταιρεία να χρωσταει 20.000.000 ευρώ. Η ΔΕΥΑΡ χρωστάει στην Περιφέρεια 4.500.000 ευρώ και στην ΔΕΗ 9.000.000 ευρώ και πάει λέγοντας, μην μας πούνε άυριο γιατί έκλεισε η ΔΕΥΑΡ.

Σχετικά με την ΔΕΣ ΡΟΔΑ σε ερώτηση του κ. Μάτση ο Κολιάδης είπε. Ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο να μην εξαιρεθεί τι θέλετε να κάνω να ντυθώ Άγιος βασίλης να πάω στο υπουργείο να τους πω  τι;

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00