Ρόδος: Συνεχίζεται το θρίλερ με την οικιακή βοηθό που έπνιξε ηλικιωμένη

by newsroom
0 comment

Η οικιακή βοηθός ομολόγησε ότι σκότωσε την 75χρονη και υποστήριξε ότι διέπραξε ακόμη τρεις φόνους. Σοκάρουν τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς η 45χρονη οικιακή βοηθός, για τον τρόπο που σκότωσε -όπως ισχυρίζεται- τέσσερα άτομα, τα οποία φρόντιζε έναντι αμοιβής.

H έρευνα για την 45χρονη οικιακή βοηθό, ξεκίνησε όταν η ίδια ομολόγησε ότι σκότωσε μία 75χρονη την οποία φρόντιζε, μέσα στο σπίτι της στη Ρόδο.

Η 45χρονη οικιακή βοηθός δολοφόνησε με μαξιλάρι την ηλικιωμένη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσε πρώτος με το ΕΚΑΒ ο αξιωματικός υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε.

Για τον συγκεκριμένο φόνο η Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Σε βάρος της 45χρονης έχουν σχηματιστεί δύο προκαταρκτικές δικογραφίες μετά τις ομολογίες της σε τρεις καταθέσεις της. Η κατηγορούμενη υποστήριξε, επιπλέον, πως πάσχει από σχιζοφρένεια και ότι έκανε τις δολοφονίες σε στιγμές, που είχε κόψει την αγωγή που της είχε συνταγογραφηθεί.

Οι δύο θάνατοι ηλικιωμένων έλαβαν χώρα στη Ρόδο και ο τρίτος στη Λέρο. Η οικιακή βοηθός φέρεται να φρόντιζε τους ανθρώπους αυτούς, ενώ οι ημερομηνίες που έχει δώσει στους αστυνομικούς συμπίπτουν με τις ημερομηνίες θανάτων τους. Από την έρευνα ωστόσο δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες δολοφονίας, όπως ισχυρίζεται η 45χρονη, με τον «φυσιολογικό» θάνατο που έχουν δηλωμένο οι συγγενείς.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news