Ρόδος: Χοντρό επεισόδιο εχθές με ιδιαιτέρα βουλευτή για ένα ψηφοδέλτιο.

Από admin
0 Σχόλιο

Χοντρό επεισόδιο συνέβη εχθές το πρωί μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαρτύρων. Εμείς θα μιλήσουμε για την απόλυτη ξεφτίλα που διακατέχει κάποιους που εκπροσωπούν βουλευτές του νομού Δωδεκανήσου να συμπεριφέρονται χυδαία και ποταπά σε συνεργάτες άλλου υποψηφίου και μάλιστα θα πούμε και του ιδίου κόμματος.

Με την συγκεκριμένη η Πρώτη Έκδοση έχει παρελθόν αφού θεωρεί ότι ο τραμπουκισμός είναι το ατού της. Σε παλαιότερη υπόθεση που έχουμε χειριστεί πήγε και βρήκε τον πληροφοριοδότη μας και ξεκίνησε τα ίδια πανηγύρια. Αλλά μόλις άκουσε ότι θα βγει σέντρα μαζεύτηκε.

Η ώρα ήταν δέκα με έντεκα το πρωί όταν η ιδιαιτέρα της βουλευτή πλησίασε την συνεργάτη του συνυποψηφίου της και με επιθετικές διαθέσεις την έβρισε και την απειλούσε γιατί έδωσε ψηφοδέλτια συγκεκριμένου υποψήφιου στο πάρκιν στα εκλογικά σε κάποιον που τα ζήτησε. Δεν έμεινε όμως σε αυτό, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα της βουλευτή για να βάλει στην θέση της την συνεργάτη του συνυποψηφίου της.

Πάντως εμείς μάθαμε ότι οι συνεργάτες της βουλευτή μοίραζαν ψηφοδέλτια της συγκεκριμένης ακόμα και μισό μέτρο πριν την κάλπη. Αλλά εκεί δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Εκεί κυρία ιδιαιτέρα γραμματεύς δεν ήταν παράνομο ε; να μοιράζετε ψηφοδέλτια στην είσοδο του εκλογικού κέντρου και μισό μέτρο από την κάλπη; Παράνομο ήταν μόνο για την συνεργάτη του συνυποψήφιου σας ε;

Έχετε τρελαθεί τελείως;

Σαμποτάρεστε μεταξύ σας για να μην χάσει η συγκεκριμένη την καρέκλα της; Εσείς κυρία μου που θέλετε να λέτε ότι εκπροσωπείτε τα Δωδεκάνησα και τους πολίτες, βάζετε την ιδιαιτέρα σας να παρακολουθεί συνεργάτες του συνυποψηφίου σας και τον μπαμπά σας να τους τρομοκρατεί;

Λίγο ντροπή και αξιοπρέπεια δεν έχετε επάνω σας; Καταφεύγετε σε τέτοιες μεθόδους για την καρέκλα σας;

Και μην βιαστείτε να το διαψεύσετε, υπάρχει και βίντεο, που την ιδιαιτέρα σας, την έχει τραβήξει  ο κόσμος για την απαράδεκτη γελοία συμπεριφορά της.

Γελάει ο κόσμος.

ΥΓ. Εμείς το μπαμπά δεν τον φοβόμαστε. Απλά το λέμε να υπάρχει.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.