Ρόδος: Ωμός εκβιασμός δημοσιογράφου σε επιχειρηματία για να του δώσει διαφήμιση.

by newsroom
0 comment

Τον μπελά του βρήκε πολύ γνωστός επιχειρηματίας στο νησί της Ρόδου από πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος τον εκβίαζε προκειμένου να του δώσει διαφήμιση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που διατηρεί.

Ο Επιχειρηματίας δηλώνει στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου

Είμαστε μία εταιρεία που ήρθαμε τα τελευταία τρία χρόνια να επενδύσουμε στο νησί. Με δραστηριότητα στο Νότιο Κομμάτι κυρίως του νησιού. Δεχτήκαμε στα γραφεία μας τηλέφωνο από τον εν λόγο επιχειρηματία για να του δώσουμε διαφήμιση.

Ξέρετε τα δικά μας τα μαγαζιά στο νησί της Ρόδου δεν χρειάζονται την παρέμβαση του γνωστού δημοσιογράφου για να γεμίσουν κόσμο.

Ο κόσμος μας αγαπάει και μας προτιμάει χρόνια τώρα για την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας.

Έχουμε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Ρόδο. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε αυτού του τύπου τον εκβιασμό. Ξέρετε όταν ένα κατάστημα σε ένα νησί είναι κάθε μέρα στην δημοσιότητα από τον συγκεκριμένο νομίζετε ότι δεν έχει αντίκτυπο στα υπόλοιπα καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα;

Αυτό που ζήσαμε εμείς τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα όσα αναφέρει ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος στο νησί της Ρόδου για τα μαγαζιά μας δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Δυσφήμιση μόνο που έχουμε υποστεί φτάνει.

Στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο αρνηθήκαμε πολύ ευγενικά. Του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε λόγο να δώσουμε διαφήμιση διότι πολύ απλά δεν την χρειαζόμαστε.

Εκείνος άρχισε να γίνεται φορτικός, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να μας εκβιάζει.

Αναγκαστήκαμε για να μπορέσουμε να προστατευθούμε να τον ηχογραφήσουμε. Απειλές ωμές και όχι μόνο υπάρχουν μέσα σε αυτό.Θα δείτε τι θα σας κάνω. Κάθε μέρα θα είστε στην σέντρα.

Μόλις διάβασε το δημοσίευμα σας τηλεφώνησε στα γραφεία μας και ζήτησε να ξεχάσουμε λέει αυτή την μικρή παρεξήγηση που συνέβη.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news