Σαρωτικός σε δημοφιλία και αποδοχή ο Δένδιας: Πρώτος υπουργός σε μια ακόμη δημοσκόπηση

Ακολουθεί ο Πιερρακάκης και μετά ο Γεωργιάδης ο οποίος εκτοξεύθηκε στην τρίτη θέση (κάρτα)

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Σαρώνει σε ποσοστά αποδοχής και δημοφιλίας ο Νίκος Δένδιας σε μια ακόμα δημοσκόπηση. Προηγείται με 32% με δεύτερο τον Κυριάκο Πιερρακάκη με 15%. Μεγάλη άνοδο και έκπληξη η τρίτη του Άδωνι Γεωργιάδη με 10%, και ακολουθούν Κωστής Χατζηδάκης 8%, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης 6%, Βασίλης Κικίλιας 4%, Νίκη Κεραμέως 3% και την οκτάδα συμπληρώνει ο Μάκης Βορίδης με το 2% των αυθόρμητων απαντήσεων. Κανένας αναφέρει το 35% των ερωτηθέντων ενώ το 16% δεν εκφράζει γνώμη.

Η γνώμη για τους πολιτικούς αρχηγούς

Το 50% έχει αρνητική άποψη για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, με το 29% να έχει θετική γνώμη και το 21% να απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Για τον αρχηγό των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, το 67% έχει αρνητική γνώμη, το 28% λέει «δεν ξέρω / δεν απαντώ», ενώ το 5% εκφράζει θετική άποψη.

Ο Πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, συγκεντρώνει 59% στην αρνητική άποψη, 30% στην κατηγορία «δεν ξέρω / δεν απαντώ» και 11% στη θετική.

Για την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, το 64% εκφράζει αρνητική γνώμη, το 20% θετική και το 16% απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Για τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, έχει αρνητική άποψη το 49% των ερωτηθέντων, το 35% απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ» και το 16% να έχει θετική γνώμη.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00