Σειρά συναντήσεων στη Κω για την Κατερίνα Εμμανουήλ

Από admin
0 Σχόλιο
Σειρά συναντήσεων με φορείς, σωματεία και πολίτες, πραγματοποίησα χθες (19/04/2023) κατά την περιοδεία μου στο νησί της Κω.
Μεταξύ αυτών συναντήθηκα με τον Πρόεδρο και τα μέλη της εταιρείας ταξί Κω, προκειμένου να συζητήσω μαζί τους τα προβλήματα που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο.
Στη συνέχεια συναντήθηκα με εργαζόμενους σε ξενοδοχείο της Καρδάμαινας όπου τέθηκαν εκτενώς τα θέματα που τους απασχολούν.
Λίγο μετά βρέθηκα στην Κέφαλο όπου συναντήθηκα με κατοίκους της περιοχής που μου εξέθεσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για φλέγοντα θέματα.
Το απόγευμα συναντήθηκα με την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού, κ. Τριανταφυλλοπούλου και συζητήσαμε για τα αγροτικά, αλλά και τα θέματα του πρωτογενούς τομέα.
Νιώθω πραγματικά πολύ ευχαριστημένη από τη θερμή υποδοχή και τη στήριξη των πολιτών. Θεωρώ ότι εκπροσωπώ μια γενιά που πιστεύει ότι η πολιτική οφείλει να επιλύει προβλήματα και γενικά να λειτουργεί προς όφελος των πολιτών και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου!

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.