Σε αποκατάσταση της εικόνας του τουριστικού λιμένα της Ρόδου, προχωρά το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Στη βελτίωση της εικόνας του τουριστικού λιμένα της Ρόδου, ενόψει της τουριστικής σεζόν και της προσωρινής visa σε τουρίστες από την Τουρκία, θα προχωρήσει το Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου.

Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Βασίλης Βαγιανάκης, με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά, το δήμαρχο Ρόδου, Αλέξανδρο Κολιάδη και υπηρεσιακούς παράγοντες,  ετέθησαν τα θέματα των κτιριακών εγκαταστάσεων εντός του λιμένα και των κατασχεμένων από το Τελωνείο οχημάτων.

Σημειώνεται ότι τα κτίρια που στεγάζονται η Αστυνομία, το Τελωνείο και το Κυλικείο, που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, δεν ανήκουν ιδιοκτησιακά στο Λιμενικό Ταμείο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης.

Επίσης ετέθη και το θέμα  της ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης για τον διαβατηριακό έλεγχο, λόγω των επικείμενων από την Τουρκία αυξημένων αφίξεων.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, που περιηγήθηκε στους χώρους του λιμένα, δεσμεύθηκε να παρέμβει ως προς την άμεση επίλυση των θεμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και τα θέματα των λιμανιών Καστελλορίζου, Σύμης και Καρπάθου, τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα των νησιών για την προσωρινή βίζα.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00