Σε καθεστώς πτώχευσης η ομοσπονδία βόλεϊ – Παραιτείται σύσσωμη η διοίκηση

by newsroom
0 comment

Σοκ στην ομοσπονδία βόλεϊ (Ε.Ο.ΠΕ.) η οποία επισήμως από την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 είναι σε καθεστώς πτώχευσης.

Mπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της για χρέος 300.000 Ευρώ προς την εταιρεία σεκιούριτι FALCON που είχε αναλάβει την φύλαξη της Ολυμπιακής Εγκατάστασης «Σπίτι του Στίβου και Βόλεϊ» στην Παιανία πριν από 15 χρόνια!

Πως ενεπλάκη η ομοσπονδία βόλεϊ

Η Ε.Ο.ΠΕ. μπλέχτηκε στην ευθύνη για την λειτουργία και τη φύλαξη της Ολυμπιακής Εγκατάστασης στην Παιανία και πλέον καλείται να ανταποκριθεί σε ένα τεράστιο ποσό που δεν διαθέτει. Μετά την κατάσχεση που προχώρησε η εταιρία FALCON SECURITY ΕΠΕ η κατάσταση είναι δραματική.

Παραιτείται η διοίκηση

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. είναι έτοιμος να παραδώσει τα κλειδιά της ομοσπονδίας και να παραιτηθεί, ενώ έχει συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όπου θα κάνει δραματικές ανακοινώσεις και θα θέσει και την παραίτηση του.

Το πιο δραματικό για το βόλεϊ αλλά και το μπιτς βόλεϊ είναι πως βρίσκονται στο ζενίθ της αγωνιστικής δράσης χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης ούτε των βασικών εξόδων, ενώ τίθεται ακόμα και το ζήτημα αποχώρησης των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών από τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μάλιστα ενημερώθηκαν ο τεχνικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος αλλά και ο υπεύθυνος του μπιτς βόλεϊ Αλέκος Παρασκευόπουλους για άμεση αναστολή και ματαίωση όλων των δραστηριοτήτων μεταξύ των οποίων οι προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενώ τίθεται ζήτημα ακόμα και αποχώρησης από την προκριματική διαδικασία με όλες τις ολέθριες συνέπειες για το άθλημα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο στα τέλη Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη της διοίκησης της ομοσπονδίας έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και είναι ζήτημα ημερών αν όχι ωρών η παραίτηση τους καθώς εξάντλησαν όλα τα νόμιμα και ανθρώπινα μέσα για να κλείσουν το χρέος.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news