Σε λίγο ο κ. Χαλκιάς θα ακυρώσει και την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Εντυπώσεις και αγανάκτηση προκάλεσαν στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας όλα όσα πράττει ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χαλκιάς, προκειμένου να καταφέρει να εμποδίσει ή να καθυστερήσει την απόφαση του δικαστηρίου στην δικαστική διαμάχη του Αλέξανδρου Κολιάδη και του Αντώνη Καμπουράκη.

Ο Χαλκιάς έχει ένα σκοπό, να καθυστερήσει όσο μπορεί την απόφαση του δικαστηρίου και βρήκε σαν τέχνασμα να ακυρώσει τον εκλογικό νόμο. Να ανοίξει δηλαδή πόλεμο για να σωθεί η παράταξη ακόμα και με την Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχει όμως ούτε μία περίπτωση να ακυρωθεί ο εκλογικός νόμος.

Το ότι σήμερα σε έντυπο δημοσιεύθηκε το υπόμνημα που κατατέθηκε στο δικαστήριο έχει σαν αποτέλεσμα τον πανικό και το πόσο ρεζίλι έγινε η παράταξη ΕΝΑ.

Φοβάται κάτι ο αντιδήμαρχος και τρέχει να προλάβει τα χειρότερα;

Πάντως κύκλοι στην Νέα Δημοκρατία κάνουν λόγο για μία ανοησία του Χαλκιά η οποία όχι μόνο δεν θα βρει έδαφος να καλλιεργηθεί αλλά θα αποδειχτεί μη γόνιμος σπόρος.

Μάλιστα ο φόβος ο οποίος έχει τον Χαλκιά κατακλύσει είναι σε τέτοιο βαθμό που διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι ακόμα και να κερδίσει ο Αντώνης Καμπουράκης η απόφαση αλλαγής δημάρχου δεν είναι άμεσα εκτελεστή. ‘Αρα θα παραμείνουν στην εξουσία μέχρι την τελική απόφαση του ΣΤΕ. Ψάχνει λοιπόν να βρει παραθυράκι για να γλυτώσει τα χειρότερα;

Πάντως κύκλοι στην Νέα Δημοκρατία κάνουν λόγο για μία ακόμα ανοησία του Χαλκιά και σε αυτή την περίπτωση.

H Δικαίωση του Αντώνη Καμπουράκη αν αυτή ανακοινωθεί από το δικαστήριο σημαίνει αυτόματα ΝΟΘΕΙΑ. Αυτό δηλαδή που ο Αντώνης Καμπουράκης έχει ισχυριστεί από την πρώτη ημέρα. Η λέξη ΝΟΘΕΙΑ κρύβει και κάτι άλλο. Το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης. Άρα προχωράμε στο σχέδιο ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Προφανώς ο κ. Χαλκιάς θα ακυρώσει και την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως το πάει.

Ο Χαλκιάς προσπάθησε μέσα στο δικαστήριο να παίξει ένα ύπουλο παιχνίδι, βάζοντας μέσα σε αυτό και τα ΜΜΕ τα οποία στηρίξανε τον Αντώνη Καμπουράκη. Θεωρήσαμε απαράδεκτο εκ μέρους του να αφήνει υπονοούμενα. Επειδή είναι λέει επιχειρηματίας ο Καμπουράκης είχε τα χρήματα να εξασφαλίσει την διαφήμιση που χρειάζονταν.

Παρέλειψε όμως να αναφέρει ότι διαφημιστική εταιρεία να τον προωθεί δεν είχε ο Αντώνης Καμπουράκης αλλά ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Παρέλειψε να πει ότι τα ΜΜΕ τα οποία δεν είχαν διαφήμιση του Αλέξανδρου Κολιάδη ήταν γιατί επιλέξανε να μην την δώσουνε οι ίδιοι και όχι γιατί αρνηθήκανε τα ΜΜΕ. Αυτά για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη Θέση τους. Καιρός να αφήσουμε τα ψέμματα λίγο στην άκρη και να δούμε αλήθειες.

Πως πληρώθηκε κ. Χαλκιά η διαφημιστική εταιρεία της Ρόδου η οποία είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τον Αλέξανδρο Κολιάδη; Πως πληρώθηκαν συνεντεύξεις και banner διαφημιστικής προβολής;

Δώστε τα τιμολόγια στην δημοσιότητα αν σας βαστάει. Αλλά δεν σας βαστάει και το ξέρετε καλά και εσείς και εμείς.

Σύντομα όμως θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι επιτέλους ο δήμαρχος Ρόδου.

Στις 2 Φεβρουαρίου; στις 7 ή στις 9 Φεβρουαρίου;

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00