Σε πλήρη παράκρουση ο Μαρτίνης κάνει επίθεση στην Παυλάκη. Πιόνι στα χέρια του ο νέος Δήμαρχος.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Σε πλήρη παράκρουση ζει τα τελευταία χρόνια καθώς και σε μία επιλεκτική αμνησία ο μεγάλος της δημοσιοκαφρίας Αντώνης Μαρτίνης ο οποίος φροντίζει επίμονα να γελοιοποιεί τον εαυτό του. Από πότε ο Μαρτίνης παράγει αμερόληπτη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία στο νησί της Ρόδου;

Αναρωτήθηκε ποτέ μέσα στο θολωμένο του μυαλό γιατί ισχυρά ονόματα της δημοσιογραφίας που εργαζόταν δίπλα του, σήμερα δεν θέλουν ούτε να τον δουν αλλά και ούτε να γνωρίζουν την ύπαρξη του; Ξεπέρασε τον εαυτό του και από την προσπάθεια που έκανε να στήσει ένα δημοσιογραφικό συγκρότημα μετατράπηκε σε δημοσιοκάφρο αντί για δημοσιογράφο;

Μην σας παραπλανεί το brand ΣΚΑΙ στην Αθήνα η μαμά εταιρεία και το συγκρότημα του Γιάννη Αλαφούζου δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του.

Το κεφάλαιο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Οι επιθέσεις στον Γιώργο Χατζημάρκο δεν είναι απλά συχνές είναι αισχρές και άνευ ουσίας.Επιθέσεις που εξυπηρετούν τις εμμονές του. Κάθε έργο, κάθε προσπάθεια του Περιφερειάρχη κρίνονταν και κατακρίνονταν με χιλιάδες ψέμματα μέσα από τα ματωμένα του μικρόφωνα. Και τι δεν έχει πει για τον Γιώργο Χατζημάρκο. Μοναδικός του σκοπός ήταν να πληγεί η εικόνα αλλά και το έργο του στα νησιά προσπαθώντας να φέρει την κοινή γνώμη ενάντια στον Περιφερειάρχη. Ο κόσμος όμως όχι απλά δεν τον ακούει αλλά έδωσε ισχυρή απάντηση στον Μαρτίνη δίνοντας για τρίτη φορά ένα τεράστιο ποσοστό στον Περιφερειάρχη, δίνοντας στον Μαρτίνη να καταλάβει ότι καλές οι μπούρδες σου φιλαράκι αλλά μας κούρασες.

Σήμερα ο Μαρτίνης έμεινε μόνος του, στα άδεια γραφεία του και με χιλιάδες χρέη να τον ακολουθούν. Πάντα κόλλαγε σαν την βδέλλα και υποστήριζε όποιον θεωρούσε ότι ήταν απέναντι στον Περιφερειάρχη.

Ο Μαρτίνης όποιον έβλεπε σαν αντίπαλο του Περιφερειάρχη έβγαινε στα μικρόφωνα και τον έκαιγε. Ασχολήθηκε ο ίδιος με τις εκλογές του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα και έστηνε κόσμο και κοσμάκη στην σέντρα. Ρεζίλευε υπολήψεις ανθρώπων για να καταφέρει να εκλέξει τον Νικηφόρο Παπανικόλα Γενικό γραμματέα. Το αποτέλεσμα γνωστό, λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Σταμάτης Μαργέλος σφύριξε το τελικό αποτέλεσμα.

Το κεφάλαιο Αλέξανδρος Κολιάδης

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης σαν πρόεδρος σε πολύ σημαντικά πόστα της Δημοτικής Αρχής του Αντώνη Καμπουράκη στο διάστημα της τετραετίας δέχτηκε πολλές φορές επιθέσεις από τον Αντώνη Μαρτίνη. Ακόμα και κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δέχτηκε ουκ ολίγες φορές επιθέσεις. Σήμερα ο ίδιος μοιάζει να τα έχει ξεχάσει όλα αυτά και να έχει κολλήσει στον Μαρτίνη.

Το κεφάλαιο Αντώνης Καμπουράκης και αντδήμαρχοι

Το κακό που ο Μαρτίνης έχει κάνει στην προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν μεγάλο. Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι βρεθήκαν αντιμέτωποι με τα ψέμματα του. Αποκλεισμένοι στην δεοντολογία της δημοσιοκαφρίας του. Ο Γιάννης Καμπούρης, ο Στέφανος Δράκος, ο ίδιος ο δήμαρχος εγκλωβισμένοι στα απίστευτα ψέμματα του. Μάλιστα να μην ξεχάσουμε ότι ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καμπουρης βρέθηκε εκτός του σχήματος της δημοτικής αρχής όταν ο ίδιος τον παγίδευσε και τον ανάγκασε να πει στον ραδιοφωνικό αέρα ότι θέλει να γίνει δήμαρχος.

Το Κεφάλαιο Ρένα Παυλάκη

Η Ρένα Παυλάκη βρέθηκε και η ίδια αντιμέτωπη πολλές φορές με τα ψέμματα και τις υπερβολές  του Αντώνη Μαρτίνη. Οι μισθοί που δήθεν έπαιρνε και οι κραυγές για ποσά που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.Η Ρένα δέχτηκε τα πυρά των ψεμάτων του ακόμα και για την ιδιότητα της ως υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στην ουσία γιατί είναι στενή συνεργάτης του Περιφερειάρχη.

Η Αντικειμενική δημοσιογραφία του. 

Το πρωτογενές δημοιογραφικό υλικό της σελίδας του Αντώνη Μαρτίνη βασίστηκε στις αντιγραφές αλλά και στην κλοπή θεμάτων από άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θέματα τα οποία παίρνει ακόμα και από μεγάλα site των Αθηνών αλλά οι πηγές πήγαν όλες περίπατο.

Ακόμα και στο θέμα της πιθανότητας κροκόδειλου στο νησί, έκλεψε το θέμα από την Πρώτη Έκδοση και παρακάλαγε τα κεντρικά του skai Αθηνών να βγαίνει σε εκπομπές και να το παρουσιάζει ως δικό του.

Οι παγίδες στους συνεργάτες του

Ο Μαρτίνης νοιαζόταν πάντα για τον εαυτό του, όσοι δούλεψαν κοντά του ή κλαίνε τα χρήματα τους ή ψάχνανε στις άδειες τσέπες του να βρουν το δώρο του Πάσχα και των Χριστουγέννων. Ο τελευταίος που αποχώρησε ήταν ο Μανώλης Παπάζογλου, ο οποίος όχι μόνο προχώρησε μπροστά αλλά δέχτηκε τις παγίδες του Μαρτίνη όταν αντικατέστησε τον Κλέανθη Λοίζο στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση κόσμος. Προσπαθούσε να του πάρει μέχρι και τους καλεσμένους. Η αντίστροφή μέτρηση για αυτόν ξεκίνησε όταν σημαντικές υπογραφές του δημοσιογραφικού κόσμου του νησιού του κούνησαν Μαντίλι. Τέρης Χατζηιωάννου, Νατάσα Παμπρή κλπ. Η απομόνωση του και η θέση του στο περιθώριο της δημοσιογραφίας ήρθε όταν έχασε το ραδιόφωνο ΠΑΛΜΟΣ.

Η ανάγκη και η δημιουργία ενός νέου ραδιοφωνικού σταθμού.

Η ανάγκη δημιουργίας ενός νέου ραδιοφώνου που θα παρήγαγε αντικειμενική, έγκυρη, έγκαιρη και σωστή δημοσιογραφία ήταν ανάγκη για το νησί. Η δημιουργία του Realvoice 99, 5 με την στήριξη του Νίκου Χατζηνικολάου έστειλε τον Μαρτίνη στο περιθώριο.  Στο άκουσμα αυτό οι ύβρεις και οι χυδαίες επιθέσεις στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που εργάζοταν σε αυτο πλέον καθημερινές.

Ο Μαρτίνης δεν είναι η ανεξάρτητη φωνή όπως θέλει ο ίδιος να παρουσιάζει στον κόσμο. Είναι η φωνή που προσβάλει, μειώνει, αδικεί και ξευτιλίζει κάθε ίχνος και έννοια του όρου της. Αν θέλουμε να ψάξουμε να βρούμε τι είναι ό Μαρτίνης θα πρέπει να συμφωνήσουμε με την έμπειρη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη.

φαινόμενο που καμία σχέση δεν έχει και ουδόλως τιμά την δημοσιογραφική κοινότητα και δεν ανήκει στην δημοσιογραφική κοινότητα της περιοχής, αντιθέτως την προσβάλει κιόλας.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00