Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου μίλησαν σήμερα το πρωί μάρτυρες και από τις δύο ομάδες και του Διαγόρα αλλά και τις Ελπίδας, για την απαράδεκτη συμπεριφορά που έδειξε μέσα αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο ο Δήμαρχος της Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης.

Μια εικόνα που όπως μας μετέφεραν προσβάλει τον αθλητισμό. Φυσικά και αναζητήσαμε τον Αλέξανδρο Κολιάδη δήμαρχο Ρόδου να μας δώσει την δική του εκδοχή αλλά ο ίδιος προτίμησε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Δήμαρχος ενοχλημένος και εκνευρισμένος γιατί δεν του έγινε πρόταση να κάνει ο ίδιος την απονομή,Αφού ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι με το έτσι θέλω την απονομή θα κάνει ο ίδιος, έφτασε στο γήπεδο και δημιούργησε θέμα στις ομάδες, διότι δεν τον αναγνωρίζουν όπως είπε σαν θεσμό. Επιτέθηκε φραστικά και λεκτικά σε παράγοντες, οπαδούς και παίκτες.

Πιάστηκε στα χέρια στον προαύλιο χώρο του γηπέδου με οπαδούς και παράγοντες και προκαλούσε να τον χτυπήσουν. Προκειμένου να βγει στον κόσμο μετά και να πει εμένα με χτύπησαν γιατί δεν με θέλουν δήμαρχο. Βασικός στόχος του φέρετε να ήταν ο Θανάσης Σταμούλης  ο οποίος υποστηρίζει τον Πρώην Δήμαρχο του νησιού Αντώνη Καμπουράκη και όχι τον ίδιο.

Σε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θανάσης Σταμούλης αναφέρει:

Το μπάσκετ είναι για μικρούς και για μεγάλους!
Οι αλήτες οπαδοί δεν χωρούν!

Αυτή φυσικά είναι η μια εκδοχή. Αναμένουμε και την εκδοχή του Δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη

 

 

Share.
Exit mobile version