Σταύρος Ακκουρης: Κατεβαίνω ανεξάρτητος στις κοινοτικές εκλογές, πάντα για το καλό του Γενναδίου

Από admin
0 Σχόλιο

Τώρα που τελείωσαν οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω στις Κασσάνδρες της πολιτικής σκηνής του νησιού μας, της Ρόδου, για τις πολιτικές κακοήθειες που μου είχατε προσάψει προεκλογικά.

Ασφαλώς και δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ανήκω στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Αγωνίστηκα και από τη θέση του Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Γενναδίου.

Έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι φίλος με μεγάλα στελέχη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και με όλους τους βουλευτές της Δωδεκανήσου. Σας ενόχλησε και αυτό.

Οι κάτοικοι του Γενναδίου ως ελεύθεροι πολίτες έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να ανήκουν σε κάθε δημοκρατικό, πολιτικό χώρο που τους εκφράζει. Από την πλευρά μου εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Γενναδίου ως Πρόεδρος, ο πολιτικός μου πολιτισμός, μου επιβάλλει να υποδεχτώ στο Γεννάδι όλους τους υποψηφίους βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων, δίχως εξαίρεση και να περπατήσουμε μαζί σε όλα τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις του χωριού μας, να κουβεντιάσουμε με τους πολίτες.

Η κίνηση μου αυτή άρεσε σε όλο τον κόσμο και την επικρότησαν. Μόνο σε εσάς δεν άρεσε. Ως Πρόεδρος του Γενναδίου, ποτέ δεν έχω κάνει χρήση της κομματικής μου ταυτότητας.

Κατεβαίνω ανεξάρτητος στις κοινοτικές εκλογές, πάντα για το καλό του Γενναδίου και με σκληρή δουλειά, έτσι ώστε κάθε αύριο να είναι καλύτερο από το χθες για το τρισευλογημένο Γεννάδι μας.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.