Στα πλατανάκια η οικογενειοκρατία είναι εκείνη η οποία έχει φέρει την αγορά την συγκεκριμένη κάθε χρόνο να βαλτώνει όλο και περισσότερο. Εγώ τα φωνάζω από το 2021. Η εικόνα αυτή προσβάλει κάθε άνθρωπο και κάθε τουρίστα ο οποίος περνάει από το σημείο. Η δημοτική αρχή φέτος φαίνεται ότι προσπαθεί να βάλει τάξη. Θα βάλει όμως; αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ερώτημα, γιατί κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια και τα ίδια αλλά δουλειά δεν γίνεται.

Το σημαντικότερο είναι ότι την νύφη και τον γαμπρό πληρώνουν και εκείνοι ( λιγοστοί στα δάχτυλα ) που είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο της Ρόδου. Από την άλλη οι αντιδήμαρχοι φαίνεται να έχουν πελαγώσει και αντί να βρίσκουν λύσεις μεγαλώνουν το πρόβλημα.

Ο Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι αυτός που σήμερα στο συμβούλιο το οποίο και έγινε αρχίζει να λαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστικό. Τι νόημα έχει κύριοι του Δήμου όταν ένας μικροπωλητής δίνει ένα σοβαρό κεφάλαιο για να έχει ένα προϊόν και εσείς δίχως να σας ενδιαφέρει φέρνεται ακόμα ένα και τον βάζετε στο σωρό με το ίδιο ακριβώς προϊόν και μάλιστα όχι φυσικά με την ίδια ποιότητα.

Αναγκάζεις δηλαδή, αυτόν που πλήρωσε έναν σκασμό λεφτά να πάρει ένα προϊόν και αν το προσφέρει στους τουρίστες, ενα προίον δηλαδή που να έχει ποιότητα να έρχεται ο δίπλα και να το πουλάει κάτω του κόστους.  Κύριοι του δήμου Ρόδου, για να μπορέσει ο κάθε μικροπωλητής να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του πρέπει να βοηθάτε και όχι να του βάζετε τρικλοποδιές.

Τα παλικάρια εκεί στο δήμο της Ρόδου είναι δεδομένο ότι έχουν αρχίσει να χάνουν την μπάλα. Μεγάλώνουν το πρόβλημα αντί να το μικραίνουν.

Τα μεγάλα σούπερ μάρκετ που έχουν ήδη δημιουργηθεί στα πλατανάκια παραμένουν ως έχουν γιατί κανένας από την δημοτική αρχή δεν μπορεί να τους επιβληθεί για να τα απομακρύνουν.

Εμείς φωνάζουμε και γινόμαστε κακοί, ακόμα και όταν αποκαλύπτουμε ότι από το νερό της βροχής αλλά και από παράνομη σύνδεση νερού και ας φωνάζει ο Δημήτρης ο Τσίκκης σερβίρονται πορτοκαλάδες σε τουρίστες που αργότερα οδηγούνται στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Τα τατουάζ είναι μία άλλη ακόμα πληγή. Το χειρότερο είναι πώς όταν εμφανιστεί ο δημοτικός αρχών εξαφανίζεται ο πελάτης και τα σύνεργα του. Να σας τα φέρουμε να σας τα δείξουμε σε video αλλά ούτε και εκεί θα ιδρώσει το αυτί σας.

Είναι γελοίο να περνάς από το σημείο και από μεγάλα ηχεία να ακούς αυτό που όλοι ακούσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Διδάσκουμε στους τουρίστες μας ότι έιμαστε gay και μας αρέσει το πρωκτικό. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας. Δεν είδα έναν να σηκωθεί από το γραφείο του και να πάει εκεί να του τραβήξει το αυτί και να του πει τι είναι αυτά που κάνεις.

Ειδικά το θέμα των ναρκωτικών στην περιοχή δεν θα ήθελα σήμερα να το θίξω. Αν το ανοίξουμε και αυτό θα τρέχω πάλι στον εισαγγελέα για τα αυτονόητα.

Η κάποια φωτιά θα ξεσπάσει στα γραφεία μας και πάλι. Ξέρετε εσείς…