Στην σέντρα βγάζει η ΟΛΜΕ την Κεραμέως. Έστειλε email να την ψηφίσουμε γράφει η ανακοίνωση

Από admin
0 Σχόλιο

Μάθημα ιστορίας κάνει η ΕΛΜΕ Καβάλας στη Νίκη Κεραμέως, απαντώντας στο προκλητικό e-mail που έστειλε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Καβάλας υπογράφοντας μάλιστα ως υπουργός Παιδείας, με το οποίο καλούσε τους εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν ΝΔ.

«Ο Θηραμένης ήταν ένας από τους 30 τυράννους. Πριν γίνει τύραννος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη των Αθηναίων συμπατριωτών του και εξασφάλισε την ντροπιαστική υποταγή της Αθήνας στη Σπάρτη, αλλά και τη δική του εξουσία. Έκτοτε η συμπεριφορά του ανθρώπου εκείνου ο οποίος εκμεταλλεύεται τη θεσμική θέση του για να επιβάλει το κομματικό ή το προσωπικό του συμφέρον ονομάζεται “θηραμενισμός”» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Καβάλας.

«Η κ. Κεραμέως, ως νέος Θηραμένης, και με την ιδιότητά της ως Υπουργός Παιδείας (ξεχνά να σημειώσει ότι είναι υπηρεσιακή) τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 έστειλε μήνυμα στη ΔΔΕ Καβάλας στο οποίο αναφέρει: “οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα κρίνουν το πώς η Ελλάδα θα προχωρήσει στο μέλλον. Για να συνεχίσει με βήματα τολμηρά, σταθερά, μπροστά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, στο δρόμο που χαράξαμε μαζί από το 2019”. Καλεί δηλαδή τους υπαλλήλους της ΔΔΕ Καβάλας να ψηφίσουν την ίδια και το κόμμα της στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές» αναφέρει.

«Η εκπαιδευτική κοινότητα όμως γνωρίζει την αλαζονεία με την οποία διοίκησε τα τέσσερα χρόνια της “βασιλείας” της. Δεν ξεχνά την εγκατάλειψη των σχολείων στην πανδημία, την αύξηση των μαθητών ανά τμήμα την ίδια περίοδο, την προσφορά στη Cisco των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και καθηγητών, την έξωση των αιρετών από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, τη δίωξη κάθε συνδικαλιστικής δράσης» υπογραμμίζει.

«Κυρία Κεραμέως, απευθύνεστε σε ανθρώπους των οποίων το έργο είναι η άσκηση της νεολαίας στη δημοκρατία. Αντιθεσμικές- αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν θα περάσουν» καταλήγει αυστηρά η ΕΛΜΕ Καβάλας.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.