Στη Λίνδο η Κατερίνα Γαβαλά

Από admin
0 Σχόλιο
Επισκεπτόμενη την πανέμορφη Λίνδο είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κύριο Βαλάντη Λάμπη, αλλά και με τα μέλη του Τοπικού Συμβούλιου. Άνθρωποι της προσφοράς και των διεκδικήσεων, άνθρωποι οι οποίοι έπειτα από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες κατάφεραν να βελτιώσουν τις συνθήκες της καθημερινότητας για τον τόπο τους.
Έχοντας έτοιμες τις νέες παρεμβάσεις τους, συνεχίζουν να οραματίζονται ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την διαχείριση της διαρκούς αυξανόμενης ζήτησης μέσα απ’ την αύξηση της επισκεψιμότητας.
Είναι γεγονός ότι η Ακρόπολη της Λίνδου είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος αρχαιολογικός χώρος και δέχεται καθημερινά τεράστιο όγκο επισκεπτών. Δυστυχώς όμως, όπως συμβαίνει και σε όλα τα Δωδεκάνησα, δεν έχουν θεσμοθετηθεί ανταποδοτικά οφέλη, με την αναγκαιότητα δημιουργίας τους να είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Το Υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο της ανταποδοτικής προσφοράς, θα μπορούσε να συμβάλλει στην ενίσχυση του προσωπικού, μέσα από προκαθορισμένες και ορθολογικές διαδικασίες ενίσχυσης κ υποστήριξης των αρχαιολογικών χώρων.
Στα πλαίσια της περιοδείας μου βρέθηκα και στις περιοχές της Λάρδου καθώς και τ’ Αφάντου όπου και είχα τη χαρά διερχόμενη από κεντρικά σημεία να βρεθώ με τους κατοίκους, να συζητήσω με νέους, με επιχειρηματίες, με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, να ανταλλάξω απόψεις και να φύγω με την ευτυχία του να ανακαλύπτει κανείς ότι η αλλαγή στην πολιτική ζωή του τόπου ξεκινά απ’ την ίδια την Κοινωνία.
Όλοι τους με ένα στόμα και μια φωνή μας σπρώχνουν να βγούμε μπροστά και κάνοντας την πολιτική περισσότερο ανθρωποκεντρική, να φέρουμε την αλλαγή.
Δέσμευσή μας να το κάνουμε πράξη.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.