Στον Κόκκαλη το ξενοδοχείο Koufonisia Hotel

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Το Koufonisia Hotel, 4αστερο ξενοδοχείο στα Κουφονήσια, εξαγοράστηκε από την Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη για 4,26 εκατ. ευρώ, μέρος του project Tethys. Προγραμματίζεται επέκταση και αναβάθμιση του ξενοδοχείου σε θέρετρο.

Το Koufonisia Hotel, ένα 4αστερο ξενοδοχείο στα Κουφονήσια πρώην ιδιοκτησίας της Αφοί Σίμου, πέρασε πρόσφατα στην κατοχή της Intracom, του Σωκράτη Κόκκαλη. Η συναλλαγή έγινε στο πλαίσιο του project Tethys και ήταν μέρος του χαρτοφυλακίου των 72 ξενοδοχείων της εταιρείας. Θυμίζουμε πως τα δάνεια αξίας 254 εκατομμυρίων ευρώ των 72 ξενοδοχείων εξαγοράστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022 από την κοινοπραξία των SMERC (fund που ίδρυσε ο πρώην τραπεζίτης) – Athanasios Laskaridis family office – Brown Hotels. Η Intracom Holdings ανακοίνωσε την εξαγορά του 71,31% του ξενοδοχείου με 4,26 εκατομμύρια ευρώ. Στο πλαίσιο της συναλλαγής ακολούθησε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και διευθέτηση δανειακών υποχρεώσεων. Το ξενοδοχείο, μοναδικό 4αστερο στην περιοχή, προγραμματίζεται να επεκταθεί και να αναβαθμιστεί με σημαντική επένδυση. Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews, η Intracom σκοπεύει να επενδύσει περί τα 50 εκατομμύρια για την αναβάθμιση και επέκταση της μονάδας, έτσι ώστε να την μετατρέψει σε θέρετρο που θα περιλαμβάνει και τουριστικές κατοικίες.

Η ανακοίνωση της εισηγμένης ανέφερε πως η συναλλαγή αφορούσε στην αγορά 1.937.128 μετοχών, το 71,31%, της δραστηριοποιούμενης στο χώρο του τουρισμού και παροχής σχετικών υπηρεσιών και ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στα Κουφονήσια, έναντι 4,26 εκατομμυρίων ευρώ. Είχε προηγηθεί, στις 4 Οκτωβρίου, η σύμβαση εξαγοράς δανειακών υποχρεώσεων της Αφοί Σίμου μεταξύ της μεταβιβάζουσας Tethys και της εξαγοράζουσας Intracom.

Το Koufonisia Hotel είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Κουφονήσια, προσφέροντας μια όμορφη εμπειρία διακοπών στο Αιγαίο. Διαθέτει 55 δωμάτια σε αμφιθεατρική διάταξη, με θέα στον κήπο, την πισίνα και τον ωκεανό. Βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την παραλία και περιλαμβάνει έναν Ολυμπιακού μεγέθους πισίνα, μπαρ και μαγικό κήπο. Η επιφάνεια του ξενοδοχείου εκτείνεται σε 17,000 τετραγωνικά μέτρα.

traveldailynews

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00