Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ρόδου έφερε ο Ζανετούλης την Πρώτη Έκδοση

Γέλαγε ο Δήμαρχος και όλοι οι παρευρισκόμενοι

by newsroom
0 comment

Αρχικά πρέπει να γελάς με τα καμώματα του Δημήτρη Ζανετούλη. Το έκανε και αυτό ο Δημήτρης, τύπωσε το άρθρο – άποψη της εφημερίδας Πρώτης Έκδοσης και το παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας σε όλους ότι η εφημερίδα τον αποκάλεσε μαϊμού.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αντιδήμαρχοι του τόνισαν ότι η εφημερίδα δεν σε αποκάλεσε απλά μαϊμού αλλά μαϊμού του Νικητιάδη με τον Δημήτρη Ζανετούλη να αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι για ακόμα μία φορά έχει κάνει γκάφα.

Μάλιστα έφερνε την σελίδα από την μία πλευρά και από την άλλη προσπαθώντας να αποδείξει αν η φωτογραφία του έμοιαζε.

Αντιδήμαρχοι τον ρώτησαν ότι αφού υπήρξε διάλογος ανάμεσα στον εκδότη της εφημερίδας και σε εσένα γιατί φέρνεις το μέσο στο δημοτικό συμβούλιο με τον ίδιο να μην ξέρει τι να απαντήσει.

Δυστυχώς αγαπητέ Δημήτρη,

Οι πολιτικές μας ιδέες είναι εκείνες που μας ακολουθούν. Και ακόμα χειρότερα για εσένα πήγες το μέσο στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Η φωτογραφία Δημήτρη δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον Φώτη Χατζηδιάκο στον οποίο η εφημερίδα τρέφει αγνά αισθήματα αλλά αποκλειστικά με εσένα.

Η φωτογραφία είχε να κάνει με τις πολιτικές σου κινήσεις στον χώρο του Πασόκ. Τώρα λοιπόν που θα μπείτε στην Βουλή ζήτα να το φέρουν σε ημερήσια διάταξη.

Η Άποψη της εφημερίδας δεν αλλάζει. Παραμένει η ίδια. Είσαι η πολιτική μαϊμού του Νικητιάδη.

Είναι σαν το ανέκδοτο Δημήτρη. Πάει ο γιος στο πατέρα και του λέει: Πατέρα έκανα Sex. Μπράβο παιδί μου του απαντάει ο πατέρας κάτσε να μου τα πεις. Δεν μπορώ να κάτσω πατέρα.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news