Στράτος Καρίκης: Για το δήμο της Ρόδου δεν μπορεί να προκύψει κανένα απολύτως θέμα.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ένιωσα κύριε Καρίκη ότι εχθές ήμουνα σε ένα δικαστήριο και όχι στο δημοτικό συμβούλιο. Νομίζω ότι το ξεκαθάρισε εχθές ο Αντώνης Καμπουράκης, όταν ένα θέμα πάει στην δικαιοσύνη ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και κανένας δεν πρέπει να φοβάται, αυτός είναι ο ρόλος της ανέφερε ο Στράτος Καρίκης. Δεν ξέρω αν τελικά θα πάει στη δικαιοσύνη, γνωρίζω ότι πρώτα θα προηγηθούν κάποιοι έλεγχοι στην ΔΕΥΑΡ ώστε αυτό που ζήτησε και η εισαγγελέας να γίνει πράξη.

Προφανώς έτσι θα κινηθούμε από εδώ και πέρα στη ΔΕΥΑΡ. Για τον Δήμο της Ρόδου δεν το συζητάμε καν. Εκέι υπάρχει το δημόσιο ελεγκτικό και λογιστικό όργανο καθώς η οικονομική υπηρεσία τηρεί απαράβατα όλους τους κανόνες του ελεγκτικού άρα για το δήμο να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Σας το λέω ξεκάθαρα, για το δήμο της Ρόδου δεν μπορεί να προκύψει κανένα απολύτως θέμα.

Για το θέμα της ΔΕΥΑΡ μίλησε εχθές τόσο ο Αντώνης Καμπουράκης όσο και ο Αλέξανδρος Κολιάδης. Αφού ένα θέμα πήγε στην δικαιοσύνη ας περιμένουμε να κάνει την δουλειά της η δικαιοσύνη, το τόνισε ο Αντώνης Καμπουρακης.

Από την μία δεν ποινικοποιούμε την πολιτική ζωή του τόπου ανέφερε ο Μανώλης Παπάζογλου αλλά αυτό όμως βλέπουμε ότι στην ουσία πράττει η δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Κολιάδη.

Ο Πολίτης πρέπει να μάθει, να υπάρχει διαφάνεια, άρα όλοι αυτό πρέπει να στηρίξουμε την διαφάνεια των στοιχείων όλων προς τον πολίτη και κυρίως η πολιτική που θα προκύψει να μην είναι σε βάρος του τόνισε έπειτα ο Στράτος Καρίκης. Στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που περνάμε τον πολίτη τον ενδιαφέρει να έχει φτηνό νερό, φτηνά δημοτικά τέλη, όλα αυτά όμως είναι συνάρτηση μιας οικονομικής κατάστασης.

Σε προηγούμενες μου συνεντεύξεις είπα ότι τα οικονομικά των δήμων και των ΔΕΥΑΡ είναι δύσκολα.Ειδικά η ΔΕΥΑΡ όπως είναι η Ρόδος έχει ένα τεράστιο έργο και κυρίως όλα αυτά είναι ανταποδοτικά. ΕΣΟΔΑ ΈΞΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ -ΕΣΟΔΑ.

Όταν κάποιος αναλαμβάνει ηλεκτρικές καρέκλες ακόμα και όταν είναι νομικός θα πρέπει να είναι όχι 100 % προσεκτικός αλλά 105 % προσεκτικός. Ο Δημήτρης ο Τσίκκης είπε ότι εγώ έκανα αυτό που ορίζει ο νόμος. Ο Κολιάδης είπε το αντίθετο,εγώ θέλω να πιστεύω τον Δημήτρη τον Τσίκκη και ότι στην πορεία δεν θα έχουμε κάποιο θέμα μέσα από την διοίκηση του στη ΔΕΥΑΡ.

Τόσα χρόνια οι διοικήσεις έχουν ένα μόνο θέμα να εισπράξουν τα οφειλόμενα. Μέσα από εκεί χαράζονται κάποιες πολιτικές. Κάποιοι τις λένε πολιτικές είσπραξης, θα φανεί στην πορεία τι ακριβώς συμβαίνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στράτος Καρίκης.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00