Συγκέντρωση και διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος ενόψει του Πάσχα

Από admin
0 Σχόλιο

Ανταποκρινόμενοι στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα Ρομά, με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κου Γεώργιου-Ευθυμίου Τριάντου κα του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Καταπολέμησης Αποκλεισμού Ρομά, κου Ιωάννη Καμπούρη και με την καθοδήγηση της Τμηματάρχη Πρόνοιας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κας Δέσποινας Γιαννιού καθώς επίσης του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Τμήματος, κου Κωνσταντίνου Κατσαρού, ξεκίνησε από την 20/03/2023 να συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας με σκοπό να τα διανείμει σε δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος ενόψει του Πάσχα 2023.

Θετική ήταν η ανταπόκριση έως σήμερα, από φορείς, πολίτες, επιχειρήσεις και σχολεία προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθειά μας αυτή.

Έχουν ήδη συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες τροφίμων για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης των ωφελούμενων του Κέντρου μας, δικαιούχων του Ε.Ε.Ε.

Από την 03/04/2023 έχει ήδη ξεκινήσει και η διανομή τους και θα συνεχιστεί έως ότου εξυπηρετηθούν όλοι οι ωφελούμενοι της υπηρεσίας μας.

 

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.