Συγχέουν τα μαντρωμένα αιγοπρόβατα των all inclusive με επανεκκίνηση του τουρισμού;

by newsroom
0 comment

Οι πολιτικοί αυτού του τόπου θα πρέπει να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει με τον τουρισμό. Καλό θα είναι να σταματήσουν να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να μετράνε κεφάλια. Είναι πολύ καλύτερα να έρθουν τα βράδια στα μαγαζιά να δουν με πόσα χρήματα κλείνουν οι ταμειακές μας μηχανές γράφουν σε αναρτήσεις τους επιχειρηματίες στο διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι από δαύτους που παριστάνουν τους τουρίστες είναι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.Ναι πάει καλά ο τουρισμός για τους ξενοδόχους και μόνο. Για ρωτήστε τους πολιτικούς μόνο ξενοδοχεία έχει η Ρόδος από επιχειρήσεις; αν λοιπόν αναφέρεστε για τον συγκεκριμένο κλάδο, ΝΑΙ άλλη μια κερδοφόρος σαιζόν.Όχι όμως για τους εργαζόμενους,,και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για εμάς είναι άλλη μία χρονιά με πρόσημο αρνητικό.

Σταματήστε να μετράτε άτομα που έρχονται στην Ρόδο.Δές τε την αγορά πως υποφέρει και μετά μιλήστε για νούμερα.Γεμίζετε τα ξενοδοχεία με φτωχοτουρίστες.Έχετε μαζέψει όλο το Ανατολικό μπλόκ.Παντού κόσμος και τα μαγαζιά άδεια.

Συγχέουν τα μαντρωμένα αιγοπρόβατα των all inclusive που έρχονται από τα χωριά της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με επανεκκίνηση του τουρισμού;

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news