Συγχαρητήρια Αντώνη Καμπουράκη στον Δημήτρη Χούπη

Από: newsroom
0 Σχόλιο
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δημήτρη Χούπη για την προαγωγή του σε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).
Με τον Δημήτρη Χούπη, είχαμε τη χαρά να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε το 2020, όταν ήταν Διοικητής Μεραρχίας της 95 ΑΔΤΕ και το 2022 Διοικητής της ΑΣΔΕΝ. Είναι ένας εξαιρετικός αξιωματικός, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων. Εκφράζω την ευαρέσκεια μου για την επιλογή του, από το ΚΥΣΕΑ. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει, το οποίο είμαι βέβαιος, ότι θα επιτελέσει με απόλυτη επιτυχία και με το ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται ανθρώπους όπως ο Δημήτρης Χούπης, με πλούσιο βιογραφικό, που διακρίνονται για την εντιμότητά τους, την πίστη και αφοσίωσή τους στα ιδανικά του Ελληνικού Στρατού και της πατρίδας μας.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του!
*Στιγμιότυπο από το Μάρτιο του 2022 όταν ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Εμμανουήλ Θεοδώρου και αποχαιρέτησε τον προηγούμενο Διοικητή Δημήτρη Χούπη.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00