Συνάντηση με τον Έπαρχο Καλυμνου είχε η Κατερίνα Βολονάκη.

Από admin
0 Σχόλιο

Στη συνάντηση που είχε σήμερα (24-3-2023) η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ με τον Έπαρχο Καλυμνου,Μανώλη Μουσελλη,συζητήθηκαν τα προβληματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος της Δωδεκανήσου.Στη Λέρο, το φράγμα χρειάζεται ανακατασκευή,γιατί δεν κρατάει το νερό της βροχής και συνεπώς δεν εκπληρωνει τον σκοπό του.Οι δεξαμενές στην Πάτμο είναι πεπαλαιωμένες και κάνουν θόρυβο,γιατί δεν έγινε η σωστή συντήρηση. Το καραβάκι “Ειρήνη” είχε σταματήσει να κάνει δρομολόγια σε Αγαθονήσι και Αρκιούς,γιατι το Υπουργείο δεν κατέβαλε μηνιαίως την επιδότηση των δρομολογίων,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει η επιχείρηση στις φορολογικές υποχρεώσεις της. Στους Αρκιούς λειτουργεί το Δημοτικό σχολείο με έναν και μοναδικό μαθητή, ο οποίος ενδέχεται να φύγει από το νησί λόγω μη απασχόλησης της μητέρας του σε κάποια εργασια.

Όσον αφορά στην Κάλυμνο, η θέση του καρδιολόγου στο Νοσοκομείο παραμένει κενή,λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από υποψήφιους.Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,αν και χορηγει επίδομα στέγασης 450€ στους γιατρούς του Νοσοκομείου,οι γιατροί δεν υποβάλουν αίτηση για τη θέση.

Ο μαστογραφος, που είχε αγοραστεί,παραμένει αχρησιμοποίητος,λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού που θα το χειριζόταν.

Τέλος, έγινε αναφορά στην προσφατη κήρυξη ως έκπτωτης της ΑΝΕΚ από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) για το δρομολόγιο της γραμμής Σάμου και δεν προκηρύχθηκε το δρομολόγιο της γραμμής Αστυπάλαιας Καλύμνου.

Κατερίνα Βολονακη

Δικηγόρος

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.