Συνέντευξη τύπου δημοτικής αρχής για την ΔΕΥΑΡ

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα ο δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης μαζί με τον πρόεδρο της επιχείρησης Σωτήρη Βαγιανό και το νομικό σύμβουλο Ακη Δημητριάδη. Σας παραθέτουμε το σχετικό ηχητικό.

Βίντεο – καταγραφή: Γιάννης Κουμέντος

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του νέου προέδρου της ΔΕΥΑΡ Σωτήρη Βαγιανού εξέφρασε σήμερα το πρωί  ο νέος δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης. Είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά θα προστατεύσω κάθε αντιδήμαρχο και κάθε αιρετό προκειμένου να μην βρεθεί λίγο αργότερα να απολογείται για πράγματα και καταστάσεις που αντιμετωπίζει.

Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχω επιλέξει τον Σωτήρη Βαγιανό να πάει στο δύσκολο πόστο της ΔΕΥΑΡ.

Ο Σωτήρης Βαγιανός σήμερα είναι σε αποστολή.Θα προστατεύσω τους πάντες να μην πέσουν σε παγίδες που έρχονται από το παρελθόν. Η ΔΕΥΑΡ είναι μία πολύ μεγάλη πληγή. Επιτέλους όλα στο φως και επιτέλους να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Θα τα πούμε όλα με το όνομα τους. Ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν υπάρχουν αιρετοί, αν υπάρχουν υπηρεσιακοί. Η απάντηση είναι βεβαίως και υπάρχουν στις διαγραφές.

Δεν είμαστε εδώ για να ποινικοποιήσουμε την πολιτική, βεβαίως και δεν είναι αυτός ο ρόλος μας, αλλά να έιστε σίγουροι ότι αναγκαστήκαμε να πάμε στον εισαγγελέα. Αυτό συνέβη γιατί έτσι μας συμβούλευσαν οι νομικοί μας σύμβουλοι, αυτό μας συμβούλευσαν οι ορκωτοί λογιστές.

Δεν μπορούμε να ζούμε με την αβεβαιότητα με το να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Δεν μιλάμε για μερικές χιλιάδες ευρώ. Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ του Ροδιακού λαού. Μιλάμε για μία μεγάλη αδικία και αυτή είναι η πραγματικότητα.Μια μεγάλη αδικία και ανισότητα απέναντι στους πολίτες αυτού του νησιού.  Δεν υπάρχουν κατηγορίες πολιτών. Όλοι είναι ίδιοι, ισάξιοι και έτσι πρέπει αν τους αντιμετωπίζουμε.

Απευθυνόμενος στον Λοίζο Λοίζο ο κ. Κολιάδης ξεκαθάρισε ότι υπήρξε στην ΔΕΥΑΡ μέχρι το 2021. Δεν ήμουνα εγώ στη ΔΕΥΑΡ μετά τον Γενάρη του 2022. Και η Ερώτηση που θα έπρεπε να μου έχετε κάνει είναι γιατί έφυγες Κολιάδη από την ΔΕΥΑΡ. Τι ακριβώς συνέβη και έφυγες απο την ΔΕΥΑΡ; Τι είδες; τι αισθάνθηκες;  Τι συνέβη και παραιτήθηκες από την ΔΕΥΑΡ;  Οι λόγοι της παραίτησης μου βεβαίως και θα αναφερθούν εκεί που πρέπει να αναφερθούν. Βεβαίως και αυτή η ρύθμιση δεν ψηφίστηκε ποτέ, μα ποτέ από εμένα. Προκαλεί όμως εντύπωση ότι η επιτροπή αυτή αν θα διαγραφεί μία οφειλή ή όχι είναι απόφαση τριών αιρετών. Ούτε καν υπηρεσιακού.

Τρεις λοιπόν αιρετοί είναι αυτοί που αποφασίζουν που και πόσο θα κόψουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00